Teknikmagasinet lanseras hos Wolt – Hemelektronik levererad på 30 Minuter

teknikmagasinet lanseras på wolt

Nu kan Wolts användare beställa hemelektronik och få den levererad på bara 30 minuter. Teknikmagasinet har nyligen lanserat sina tjänster på Wolts plattform, vilket innebär att användare i Stockholm nu kan få tillgång till ett brett utbud av elektronik direkt till dörren. Denna satsning markerar Wolts första introduktion av en renodlad butik för hemelektronik i Sverige och är ett steg i företagets ökade satsning på detaljhandeln.

En ny era för Teknikmagasinet

Tidigare i år köpte mobiltillbehörskedjan PhoneLife upp varumärket och domänen Teknikmagasinet efter att företaget gått i konkurs i slutet av 2023. Trots omställningen till en helt digital försäljningskanal via Teknikmagasinet.se, har företaget behållit sitt breda och populära produktutbud.

teknikmagasinet lanseras på wolt

Med lanseringen på Wolts plattform, erbjuder Teknikmagasinet nu en ännu snabbare leveransmöjlighet. Tack vare Wolts kurirpartners kan en beställning levereras inom 30 minuter till nästan vilken plats som helst inom Stockholm, något som är särskilt värdefullt för produkter man snabbt behöver, som mobilladdare.

Stockholm först ut – fler städer på gång

Samarbetet mellan Wolt och Teknikmagasinet börjar i Stockholm, där leveranserna kommer att ske från en så kallad “darkstore”. Även om utbudet på Wolts plattform inte är lika omfattande som på Teknikmagasinet.se, finns företagets bästsäljande produkter tillgängliga, inklusive mobiltillbehör, radiostyrda prylar och hörlurar. Planer finns på att expandera samarbetet till fler svenska städer i framtiden.

Wolt satsar stort på detaljhandel

Under de senaste åren har Wolt lagt stort fokus på detaljhandelsprodukter. Sedan ungefär ett år tillbaka har företaget introducerat en rad olika bolag inom kategorier som hälsa, skönhet och smycken på sin plattform. Mellan 2022 och 2023 var detaljhandelskategorin den som ökade mest i antalet beställningar, med över 100 procents tillväxt. Johan Grönvall, VD på Wolt, uttrycker sin entusiasm över samarbetet:

Det känns kul och spännande att vi äntligen har en renodlad butik för prylar och hemelektronik på vår plattform, och vi har märkt av en efterfrågan av dessa typer av produkter hos oss. Vår målsättning är att bli en personlig shoppinggalleria i mobilen och där spelar hemelektronik en mycket viktig roll.

Denna nya allians mellan Teknikmagasinet och Wolt banar väg för en ny era av snabb och bekväm tillgång till hemelektronik i Stockholm, och förhoppningsvis snart även i fler svenska städer.

More from Benny Sjölind
Vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024 presenteras
När vårsolen börjar titta fram lanserar CandyKing inte mindre än sex nya...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *