Hobolite presenterar Iris: Ett nytt sätt att se på belysning

Hobolite iris

Hobolite, en ledare inom kontinuerlig LED-belysning för innehållsskapare, har lanserat sin nyaste produkt, Hobolite Iris. Denna kompakta och bärbara LED-lampa är utformad för att inspirera fotografer och innehållsskapare till kreativitet genom sina innovativa funktioner och vintage kameradesign.

Nya Hobolite Iris – Design och konstruktion

Hobolite iris

Hobolite Iris har en elegant retrokameraestetik med en väderbeständig aluminiumkropp insvept i veganskt konstläder, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk.

Dess IP54-klassade konstruktion garanterar hållbarhet, medan dess eleganta design gör den till ett attraktivt tillskott till alla fotografers verktygslåda.

Viktiga funktioner

Här är de viktigaste funktionerna i nya Hobolite Iris:

Mångsidiga belysningsalternativ

En av de utmärkande egenskaperna hos Hobolite Iris är dess bländarring, som gör det möjligt för användare att justera ljuset från en fokuserad stråle till ett brett sken. Denna mångsidighet gör det möjligt för fotografer att belysa sina motiv med precision och stil, oavsett om de fotograferar i en studio eller på plats.

Exceptionell färgnoggrannhet

Iris har en anmärkningsvärd färgprecision med ett färgtemperaturområde från 2700K till 6500K och höga CRI- och TLCI-värden på 96+. Detta säkerställer att färgerna återges verklighetstrogna, vilket förbättrar kvaliteten på den slutliga bilden.

Innovativa optiska modifierare

Hobolite har introducerat nya optiska modifierare och ett magnetiskt tillbehörssystem med Iris, så att användarna kan forma och rikta ljuset på kreativa sätt. Dessa modifierare, tillsammans med ett inbyggt batteri, möjliggör längre fotograferingsperioder utan behov av frekvent laddning.

Tillgängliga kit

Hobolite Iris finns i följande kit:

Standard-kit

Hobolite Iris finns i två olika kit för att tillgodose olika kreativa behov. Iris Standard Kit innehåller Iris-lampan, den justerbara linsen, den frostade kupolen, USB-kabeln, V-fästplattan och en snygg skyddsväska. Den justerbara linsen har ett omfång på 20 till 45 grader och en 6x ljusstyrka för förbättrad belysning.

Creator kit

Iris Creator Kit innehåller allt i Standard Kit, plus en bländarring, gelfilter, Magic Lens, Fresnel Lens f/28 mm och ytterligare optiska modifierare. Detta kit ger ännu fler verktyg för kreativ belysning och effekter.

Ytterligare tillbehör

Utöver satserna erbjuder Hobolite tillbehörspaket för fotografer som behöver extra modifierare och filter. Iris Optical Modifier Kit innehåller Fresnel Lens F28mm, Aperture Ring och Magic Lens till ett pris av 99,00 USD. Colored Gel Filter Essential Pack innehåller fyra gradientfärgade geler och kostar 59,00 USD.

Priser och tillgänglighet

Hobolite Iris Creator Kit och Standard Kit kostar 199,00 USD respektive 99,00 USD. Båda kiten finns tillgängliga från och med den 24 maj på www.hobolite.com eller på deras svenska Amazon-sida.

Om Hobolite

Om Hobolite

Hobolite är ett premiummärke av bärbara LED-belysningskit för fotografering, filmskapande och innehållsskapande. Med över 20 års erfarenhet inom belysningsbranschen genom moderbolaget AEC Lighting Solutions har Hobolite vunnit många priser för sin innovativa design. Företagets produkter är utformade för att förbättra både form och funktion, vilket gör dem lätta att transportera och sätta upp.

Hobolites retrodesign, som påminner om vintage-kameror, ger en konstnärlig touch till funktionaliteten, vilket möjliggör kreativa uttryck och förbättrar produktiviteten.

Upptäck kraften och skönheten i Hobolite Iris och förhöj dina kreativa projekt med professionell studiobelysning som är både kraftfull och elegant.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Här är allt du behöver veta om årets bästa spel 2023: Baldur’s Gate 3
Årets The Game Awards avgjordes den 7 december 2023 och i tuff...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *