Bang & Olufsen förhöjer hemmabioupplevelsen med nya färger till Beolab 8 – En titt på produktionsprocessen

nya Bang & Olufsen Beolab 8 högtalare

Bang & Olufsen har presenterat två nya sofistikerade färgställningar för sina Beolab 8-högtalare, vilket förbättrar det omfattande Cinematic-sortimentet. Dessa tillägg inkluderar en elegant svart antracitfärgad aluminiumfinish i kombination med trälameller i mörk ek, och en livfull guldfärgad finish i kombination med trälameller i ljus ek. Denna expansion säkerställer att hela den filmiska ensemblen, som också innehåller Beosound Theatre och Beolab 28, nu finns tillgänglig i Gold Tone, Black Anthracite och Natural Aluminium, så att kunderna kan skapa den ultimata filmiska atmosfären i alla inredningsmiljöer.

Om Bang & Olufsen

Vilka är bästa märken bland högtalare? Det råder det delade meningar om, men klart är iallafall att Bang & Olufsen har några av de snyggaste högtalarna och hemmabioanläggningarna på marknaden. Nu har även en av märkets senaste serier, Beolab 8, blivit ännu snyggare och mer lyxig än någonsin tidigare.

snygga bang & olufsen högtalare

Bang & Olufsen grundades 1925 i Struer, Danmark, av Peter Bang och Svend Olufsen och representerar nästan ett sekel av innovation och excellens inom ljud. Varumärket fortsätter att vara ledande inom akustisk innovation och kombinerar fantastisk ljudkvalitet med tidlös design och oöverträffat hantverk.

snygga bang & olufsen högtalare

Bang & Olufsens produkter finns tillgängliga över hela världen, förkroppsligar grundarnas vision och fortsätter att sätta standarden på marknaden för lyxigt ljud.

Hantverkskunnande och hållbarhet i centrum

produktionen av Bang & Olufsen högtalare

Kärnan i Bang & Olufsens framgång är dess oöverträffade expertis inom aluminiumhantverk, en färdighet som finslipats i företagets uppskattade fabrik 5 i Struer i Danmark. Den noggranna processen omfattar svarvning, polering, anodisering och fräsning av aluminium, allt utfört internt för att säkerställa högsta kvalitet.

Anodiseringsprocessen förbättrar inte bara produkternas hållbarhet med ett motståndskraftigt oxidskikt, utan ger också aluminiumytorna deras distinkta glaserade finish.

Bang & Olufsens lyxiga Beolab 8

Som komplement till de metalliska elementen är trälamellerna i Cinematic-serien tillverkade av massiv ek av högsta kvalitet. Dessa komponenter kommer från ansvarsfulla europeiska skogar och tillverkas i Danmark, och förenar traditionellt hantverk med modern teknik.

Eken är noggrant tonad för att uppnå de rika ytorna Dark Oak och Light Oak, vilket återspeglar varumärkets engagemang för både estetisk tilltalning och miljöansvar.

Den mångsidiga och kraftfulla Beolab 8

Beolab 8 framstår som ett mångsidigt kraftpaket i Bang & Olufsens sortiment. Oavsett om Beolab 8 integreras i en hemmabioanläggning med de senaste högtalarna eller paras ihop med äldre TV-apparater och ljudsystem från Bang & Olufsen, ger den en omslutande ljudupplevelse.

Dess förmåga att fungera som en fristående högtalare eller i stereopar förstärker dess mångsidighet ytterligare, vilket garanterar en högupplöst musikupplevelse med anmärkningsvärt djup och intensiv bas.

Skandinavisk design möter funktionell elegans

Bang & Olufsen lyxiga högtalare

Beolab 8:s estetik följer skandinaviska designprinciper och blandar sömlöst form och funktion. Högtalarens design fungerar inte bara som ett attraktivt inredningsobjekt utan förbättrar också dess akustiska prestanda.

De nya färgställningarna gör att högtalaren kan anpassas till en mängd olika inredningsdesigner, medan flera olika stativalternativ ger flexibilitet i placeringen för att optimera lyssningsupplevelsen.

Designad för lång livslängd

Bang & Olufsen har designat Beolab 8 med hållbarhet och lång livslängd i åtanke. Den utbytbara streamingmodulen och den modulära designen är i linje med Cradle-to-Cradle-principerna, som betonar proaktiv design för en hållbar framtid. I väntan på Cradle-to-Cradle-certifiering kommer Beolab 8 att bli ett bevis på varumärkets engagemang för hållbarhet, kvalitet och miljöansvar.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
MOVS lanserar egenutvecklade elcyklar under Design Week
Nu presenterar svenska MOVS de nya elcyklarna Nörd och Ergo. Dessa elcyklar...
Read More
0 replies on “Bang & Olufsen förhöjer hemmabioupplevelsen med nya färger till Beolab 8 – En titt på produktionsprocessen”