Tretorns vår- sommarkollektion 2024 – Fräscha färger blandat med högklassiga materialval

Tretorn vår och sommarkollektion 2024

Nu har Tretorn släppt sin vår- och sommarkollektion för 2024. Deras rika arv finns alltid med när man skapar sina kollektioner – så också i år. Man har återupptäckt några av deras mest ikoniska produkter som hamnat lite i skymundan och uppgraderade produkterna till nästa nivå. Man benämner kollektionen “Nothing but good vibes” – en kollektion som för oss närmare naturen än någonsin.

Tretorn vår och sommarkollektion 2024

Tretorn är ett märke som gått från klarhet till klarhet de senaste åren. Man har inte endast presenterat några av de snyggaste vinterjackorna 2024, utan visar också att man är ett märke att räkna med när våren snart gör sin ankomst.

Tretorn vår och sommarkollektion 2024 herr

Tretorn är traditionellt starka inom produkter som stövlar och skor, där man har flera klassiska modeller, men även bland regn- och vindtäta jackor samt väskor är man starka just nu. Vi gillar speciellt att produkterna numera är mer användarvänliga och snygga att använda oavsett väder.

Tretorn vår och sommarkollektion 2024

Till det bidrar inte minst den snygga designen och fler alternativ bland färger. I vår- och sommarkollektionen från Tretorn märks i år en underbar blandning av pastellfärger blandat med naturnära färger i beige och grönt. Detta är färger som är lätta att kombinera till en snygg helhet.

Tretorn vår och sommarkollektion 2024 barn

Tretorn har skapat stiliga kollektioner både för män och kvinnor. Även för barn finns en kollektion.

Ett plagg för män som sticker ut från mängden är Farmer Coat vattentät jacka i olivgrön färg som har potential att bli en klassiker i garderoben för många.

Bland damer märks även Cruiser Parka och AVA Parka som några stilrena val till våren och sommaren.

Tretorn vår och sommarkollektion 2024

Vi gillar även de gummistövlar som finns i kollektionen. Sedan tidigare har man lägre modeller som påminner om Chelsea Boots, men även de längre modellerna som till stilen påminner om ikoniska Wellington Boots är riktigt praktiska med en dragkedja på sidan.

Tretorn vår och sommarkollektion 2024

Detta är en kollektion som vi starkt kan rekommendera att ni tar en koll på!

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nordens största American Express Lounge har nu öppnat på Arlanda
Arlanda flygplats har nu slagit upp dörrarna till den senaste och mest...
Read More
0 replies on “Tretorns vår- sommarkollektion 2024 – Fräscha färger blandat med högklassiga materialval”