Här är den nyaste drönaren från världens ledande märke: DJI Mini 4 Pro

nya dji pro mini 4 drönare

Vilket är bästa märke för drönare 2024? Oavsett vilka tester du läser kommer DJI att hamna högst uppe på listorna. Även i vårt test av bästa drönare fick modellen DJI Mini Pro 3 högst betyg av alla. Nu har märket presenterat sin senaste innovation som samtidigt är en uppdradering av nämnda drönare: DJI Mini 4 Pro.

Det nya tillskottet i drönarsortimentet är ett genombrott inom minidrönartekniken och erbjuder äventyrsentusiaster ett verktyg för att fånga och dela sina mest spännande ögonblick.

Mini 4 Pro har avancerad rundstrålande hinderavkänning och DJI:s förstklassiga O4-videoöverföringsteknik, och är ett kompakt kraftpaket som är utformat för att öppna nya kreativa möjligheter.

Kompakt och reglervänlig design

nya DJI Mini 4 Pro drönare

DJI Mini 4 Pro har en design som fokuserar på bärbarhet och regelefterlevnad. Drönaren väger mindre än 249 g, är exceptionellt lätt att bära med sig och uppfyller drönarbestämmelserna i många länder, vilket möjliggör nästan obegränsad flygning.

Avancerade funktioner för bildbehandling

Mini 4 Pro är utrustad med en 1/1,3-tums CMOS-sensor och en ny bildbehandlingsplattform som ger filmisk kvalitet. Den har en bländare på f/1,7, 48 MP upplösning, 4K/60 fps HDR-video och 4K/100 fps slowmotion-funktioner.

Drönaren är utmärkt i svagt ljus tack vare sina 2,4 μm pixlar och sofistikerad brusreducering i Night Shots-läget.

True Vertical Shooting-funktionen är optimerad för sociala medier, och drönaren har även en 60° lutning för dynamisk kamerarörelse och digital zoom för både foton och videor.

Utgång i professionell klass och säkerhetsfunktioner

nya dji mini 4 pro drönare

Mini 4 Pro har stöd för 10-bitars D-Log M-inspelning, vilket ger tillgång till över en miljard färger. Den säkerställer verklighetstrogna färger och ljusstyrka med HLG, utan behov av formatkonvertering.

Drönarens säkerhet förbättras med rundstrålande hinderavkänning, med hjälp av Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) för säkrare flygningar.

Utökad kreativ frihet och kontroll

Mini 4 Pro förlänger flygtiden till upp till 34 minuter, med möjlighet att nå 45 minuter med Intelligent Flight Battery Plus. O4-videoöverföringen ger 1080p/60fps FHD-videokapacitet över avstånd på upp till 20 km.

Drönaren har även Waypoint Flight och Cruise Control för effektiva långdistansflygningar, samt ett avancerat Return-to-Home-system för säkrare återkomst.

Innovativa funktioner för ökad kreativitet

nya dji mini pro 4

Mini 4 Pro introducerar funktioner som MasterShots, QuickShots, Hyperlapse och Panorama för mångsidiga fotograferingsstilar, och QuickTransfer för smidiga överföringar till smartphones.

Dessa funktioner passar både professionella användare och amatörer och förbättrar den kreativa upplevelsen.

Enkel redigering med LightCut

LightCut-appen förenklar videoredigering och utnyttjar AI-teknik för snabb och högkvalitativ produktion. Den stöder ljudeffekter i realtid och erbjuder en mängd olika mallar för flygbilder, vilket gör det enkelt att skapa video.

Mini 4 Pros prestanda förbättras ytterligare med tillbehör som ett vidvinkelobjektiv, ND-filter och ett 360° propellerskydd. DJI Care Refresh ger omfattande skydd för Mini 4 Pro och täcker oavsiktliga skador och utbyten.

Bemästra flygfotografering med SkyPixel

SkyPixel, DJI:s digitala plattform, erbjuder drönarentusiaster resurser för att bemästra flygfotografering. Här finns en databas med flygplatser, experttips och en global community för att dela och upptäcka över 30 miljoner flygbilder.

SkyPixel är ett ovärderligt verktyg för piloter på alla nivåer och främjar en levande gemenskap av flygfotoentusiaster.

Med andra ord är DJI Mini 4 Pro en drönare som definitivt kommer att vara med i kampen om utmärkelsen som bästa drönare 2024 när vi väl fått tillfälle att testa den här på Nya Lanseringar.

More from Benny Sjölind
Nyheter på LEGOLAND Billund Resort 2024
LEGOLAND Billund Resort, beläget i hjärtat av Danmark, förnyar ständigt sitt utbud...
Read More
0 replies on “Här är den nyaste drönaren från världens ledande märke: DJI Mini 4 Pro”