Julen 2023 hos Granit: Nordisk ro och naturlig enkelhet

Granit julkollektion 2023
Ny kollektion med nordiska influenser

Denna julsäsong hos Granit handlar om att uppskatta naturens renhet och den nordiska designtraditionen. Deras nya kollektion bjuder på kreativa former inspirerade av origami, en tredimensionell touch samt färger som påminner om den djupa skogen i Norden, vilket speglar en önskan om en enklare jul.

Naturligt inspirerade detaljer

Granit julkollektion 2023

Granits julsortiment har naturen som huvudsaklig inspiration. Klara stjärnor med ett origami-tema och naturens essens belyser ditt hem när dagarna blir kortare. Traditionsenliga ljushållare i toner av vitt, beige och skogsgrönt skapar en mysig atmosfär i ditt boende.

Läs också: Samarbete mellan Granit och Moderna Museet

Julbordet – en skogsvandring

granit julkollektion 2023

Ditt julbord kommer kännas som en vandring i skogen, med nyanser av grönt, små kvistar, kottar och elegant svart keramik. Det uppskattade samarbetet mellan Granit och Stig L. fortsätter också, nu med sex nya tillskott för bordet, julgranen och paketinslagningen.

Tidlös paketinslagning och dekoration

granit julkollektion 2023

När det kommer till paketinslagning håller Granit det enkelt och tidlöst, i linje med deras designfilosofi. Bland julgranens prydnader finner vi både traditionella änglar och kulor, samt moderna tillskott som en unik julgranskula i ek och en järndekoration formad som en kotte.

Färg- och materialval

granit julkollektion 2023

Mörka gröna och röda toner, grovpapper, jute och bomull är element som syns både i inslagningen och i juldekorationerna. Genom att använda matchande färger och material vill Granit förenkla julfirandet.

Lanseringsdatum

Julfirandet startade den 12 oktober hos Granit, både i fysiska butiker och online. Den nya kollektionen i samarbetet med Stig L. lanseras den 26 oktober.

Läs också: Granits höstkollektion 2023

More from Benny Sjölind
Här är de populäraste elektronikprylarna för sommaren 2023
Vilken typ av elektronik brukar folk köpa på sommaren? Det är information...
Read More
0 replies on “Julen 2023 hos Granit: Nordisk ro och naturlig enkelhet”