Nu kan du köpa möbler och sängar från Hemtex – Lanserar märkena Nordic Rest och Forms + Objects

Hemtex lanserar möbler och sängar

Hemtex, känd för sitt utbud av textilier och dekorationer som under mer än ett halvt sekel berikat svenska hem, breddar nu sin verksamhet. Med lanseringen av en ny kollektion möbler och sängar tar Hemtex steget in på nya marknader i Sverige, Finland och Estland. Denna nya serie präglas av en harmonisk blandning av skandinavisk design och tidlös elegans, resultatet av ett nära samarbete med ledande europeiska möbeldesigners.

Prioriteringen har varit att erbjuda välutformade produkter till överkomliga priser, samtidigt som man inte gör avkall på vare sig kvalitet eller komfort.

Design och funktionalitet i fokus

Hemtex lanserar möbler och sängar

Denna nya möbelkollektion från Hemtex kännetecknas av möbler som inte bara är estetiskt tilltalande tillsammans, men som även kan stå för sig själva som unika tillägg i ett hem. Designen utmärker sig med sina klara, enkla linjer och minimalistiska estetik, förstärkt av praktiska lösningar och bekvämlighet. Med moderna textilier och material av högsta kvalitet är produkterna inte bara stilrena utan också prisvärda.

Lokal produktion och snabba leveranser

Större delen av Hemtex möbelproduktion sker i Baltikum, vilket säkerställer att produkterna lever upp till de höga kvalitetskrav som förknippas med skandinavisk hantverkskunskap. Denna lokala tillverkning bidrar även till korta leveranstider på mellan 4 till 7 arbetsdagar, vilket är en betydande fördel för kunden.

Sängar från Nordic Rest – För en god natts sömn

Hemtex lanserar möbler och sängar

Hos Hemtex är sängen mer än bara en plats för sömn; den är en grundpelare för välbefinnande. Med denna övertygelse har Hemtex utvecklat sängkollektionen från Nordic Rest, där fokus ligger på avancerad fjäderteknologi för optimalt stöd. Madrasserna, som är andningsaktiva och bekväma, kläs i hållbara högkvalitativa textilier.

Kollektionen erbjuder sängar i olika prisklasser, fasthetsgrader och anpassade för olika kroppstyper, alla framställda i samarbete med europeiska möbeldesigners och byggda enligt skandinaviska hantverkstraditioner. Den robusta konstruktionen och användningen av kvalitetsmaterial garanterar att du får en säng som bidrar till god sömnkvalitet år efter år.

Läs mer: Lagerhaus påskkollektion 2024

Tags from the story
More from Benny Sjölind
IKEA och Annie Leibovitz presenterar unika porträtt av hemlivet – Här är de första bilderna
I ett banbrytande samarbete mellan IKEA och den legendariska fotografen Annie Leibovitz...
Read More
0 replies on “Nu kan du köpa möbler och sängar från Hemtex – Lanserar märkena Nordic Rest och Forms + Objects”