Lagerhaus har lanserat sin påskkollektion för 2024

Lagerhaus påskkollektion 2024

Göteborgsbaserade inredningskedjan Lagerhaus introducerar sin nya påskkollektion för 2024, en samling som utstrålar vårens ankomst och bjuder in till festliga stunder. Denna årstid, när naturen åter börjar blomstra, är även en tid för samvaro och firande. Lagerhaus nya kollektion fångar essensen av påsken genom lekfulla och färgglada dekorationer, med särskilt fokus på det dukade bordet som högtidens naturliga samlingspunkt. Här är allt du behöver veta om Lagerhaus påskkollektion 2024.

Lagerhaus påskollektion 2024 – Ett dukat bord med blommig charm

Lagerhaus påskkollektion 2024

Lagerhaus har för avsikt att förvandla påskbordet till en scen för vårens festligheter. Kollektionen kännetecknas av dess blomstermotiv och en lekfull blandning av färger och höjder, med vaser som Bruket och Hammered och en ny serie av blomsterprydda produkter som tekoppen, äggkoppen och placeringskorthållaren Blomma.

Läs också: Rituals lanserar sina påskägg för 2024

lagerhaus påsken 2024

Dessa nyheter kompletteras av glasdetaljer som champagneglaset och glasen Maja, vilka med sina småblommiga mönster i rosa och grönt sätter en exklusiv prägel på vårfirandet.

Påsktraditioner och nyheter

Lagerhaus påskkollektion 2024

En central tradition under påsken är den spännande äggjakten, och för detta ändamål introducerar Lagerhaus de FSC-certifierade skyltarna Påskharen, perfekta för lekfulla aktiviteter eller som unik dekoration.

Påskbordet skulle inte vara komplett utan en variation av påskgodis, och här kommer Lagerhaus med nyheter som är fritt från palmolja och producerade inom EU eller Sverige, inklusive favoriter som chokladkalendern Påskharen och miniäggen Easter Egg.

Dekorationer som väcker glädje

Lagerhaus påskkollektion 2024

För att dekorera påskris och hem, erbjuder Lagerhaus ett brett sortiment av pynt, från glasdekorationerna Ägg till pappersdekorationerna Flowy. Säsongens ljusdekorationer inkluderar även det blomformade ljuset Flower och LED-ljusen för utomhusbruk, som bidrar till en festlig stämning.

Kreativa inslagningar för påskpresenter

lagerhaus påskpresenter

Lagerhaus presenterar även ett urval av presentpåsar och papper, som Glad Påsk och Påskharen, designade för att försköna varje gåva. Påskägget Påskharen, en nyhet för säsongen, kommer att glädja mottagarna med sitt matchande mönster.

Lagerhaus påskkollektion 2024 är en hyllning till våren och påskens glädje. Med en blandning av traditionella element och nya, spännande produkter erbjuder kollektionen allt som behövs för att skapa en oförglömlig och färgstark högtid.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Microsoft introducerar nytt AI verktyg copilot
Teknologins framsteg har lett till en ny våg av innovationer, och AI...
Read More
0 replies on “Lagerhaus har lanserat sin påskkollektion för 2024”