Här är Brämhults nya drycker för 2024 – En klassiker återvänder med ny stil

Brämhults nya drycker 2024

Brämhults, känt för sin passion för att pressa färska frukter och grönsaker till delikata juicer, firar återkomsten av en älskad favorit och introduktionen av två spännande nya smaker. Med en historia som sträcker sig över 60 år tillbaka, förnyar Brämhults återigen sitt utbud med fokus på kvalitet och innovation. Här är Brämhults nya drycker 2024.

Hallondrycken, en svensk sommarklassiker från Brämhults, gör comeback i butikshyllorna, klädd i en ny design men med samma älskade smak. Tillverkad av solmogna hallon, vatten och en touch av socker, återupplivar denna dryck sommarens smaker och minnen.

Brämhults nya drycker 2024

Bland årets nyheter finns Apelsin & Lime, en frisk och fruktig dryck som kombinerar saftiga apelsiner med syrlig lime för en smak som för tankarna till Medelhavets värmande sol. Denna nytillskott till Brämhults sortiment representerar varumärkets strävan efter att utforska och förena unika smaker.

“LitchiLove” är en annan nyhet, en lemonad som blandar det syrliga med det söta från citroner, äpplen, vita druvor och den exotiska frukten litchi. Den här mångsidiga drycken är designad för att njutas under alla årstider, oavsett om det är en varm sommardag eller en sval vårkväll.

Läs mer: Alla nyheter inom mat och dryck

“Dragonized” i nytt format

Efter fjolårets succé med den färgstarka lemonaden “Dragonized”, som innehåller drakfrukt och yuzu, introducerar Brämhults nu denna populära dryck i ett praktiskt “on the go”-format. Den nya 0,3 liters flaskan är perfekt för den som är på språng och söker en uppfriskande törstsläckare.

Från vecka 7 kommer dessa nyheter att finnas tillgängliga i butiker. Bakom varje flaska Brämhults döljer sig en värld av noggrant utvalda ingredienser och ett hantverk som hyllar fruktens ursprung och de kunskaper som krävs för att skapa dessa uppfriskande drycker.

More from Benny Sjölind
IFL Watches presenterar nya specialtillverkade G-Shock CasiOak Black Metal Galaxy
Universum har alltid fascinerat mänskligheten och lockat oss att utforska dess vidsträckta...
Read More
0 replies on “Här är Brämhults nya drycker för 2024 – En klassiker återvänder med ny stil”