Lagerhaus lanserar “Starta!” – Januarikollektionen som sätter färg på året

lagerhaus januarikollektion 2024

Lagerhaus, den välkända inredningskedjan från Göteborg, har introducerat sin senaste kollektion “Starta!” i januari. Kollektionen, som framhäver både rundade och kantiga former, högglans, starka färger och mjuka pasteller, samt naturinspirerade material och slumpartade mönster, representerar en färgstark start på det nya året.

Med denna kollektion blir Lagerhaus destinationen för att uppfylla nyårslöften och skapa ordning och reda i hemmet.

En kollektion som speglar entusiasmen för det nya året

lagerhaus januarikollektion 2024

Kollektionen “Digital Dreams” lyfter fram artificiell intelligens och dess oformliga formspråk med produkter som kännetecknas av böljande, flytande och blanka ytor. Å andra sidan, under temat “Colour Fact”, exploderar produkterna med energi och dansande färger.

lagerhaus januarikollektion 2024

Här blandas starka färger som kornblått och rosa med neutrala toner för en dynamisk och lekfull atmosfär.

Funktion möter stil och hållbarhet

lagerhaus januarikollektion 2024

I kollektionen finns också produkter som förenar funktion med stil. Det gäller bland annat trasmattan Medelpad och jutemattan Uppland, tillverkade av återbrukade eller biologiskt nedbrytbara material.

lagerhaus januarikollektion 2024

Dessutom erbjuder Lagerhaus kuddfodralen Rakel och Regnbåge i ekologisk bomull och produkter som den populära förvaringslådan Caddy, nu tillverkad av 50% återvunnen plast.

lagerhaus januarikollektion 2024

Smidig organisation och stilfull inredning

För att enkelt organisera hemmet presenterar Lagerhaus metallkorgen Silver och den hängande korgen Sväva. Dessa korgar är inte bara praktiska utan också trendiga, och de bidrar till att skapa ordning i alla rum.

lagerhaus januarikollektion 2024

Pappersprodukterna i kontorssortimentet är FSC®-certifierade eller återvunna och designade för att pigga upp vardagen.

Nyårslöften och goda vanor

lagerhaus nya januarikollektion 2024

Lagerhaus januarikollektion inkluderar produkter som underlättar att hålla nyårslöften. Lunchväskorna Regnbåge och Smila i återvunnet material, den literstora vattenflaskan Hydrate och kökshandduken Smila i ekologisk bomull är bara några exempel på hur kollektionen stödjer goda vanor och en hälsosam livsstil.

En färgsprakande upplevelse

lagerhaus nya januarikollektion 2024

Lagerhaus januarikollektion är en hyllning till färg och form, som erbjuder inredningsdetaljer och produkter för att inspirera till en positiv start på året. Med dess unika kombination av modern teknologi, lekfullhet och hållbarhet, inbjuder kollektionen kunderna att upptäcka de senaste inredningstrenderna.

Den färgsprakande kollektionen finns tillgänglig i Lagerhaus butiker och på deras hemsida, och är den perfekta lösningen för den som vill vara tidig på trenden och kanske till och med köpa våren i julklapp.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Kliv tillbaka i tiden med LEGO® Icons Retro Radio
LEGO har nu meddelat lanseringsdatum av setet LEGO® Icons Retro Radio, som...
Read More
0 replies on “Lagerhaus lanserar “Starta!” – Januarikollektionen som sätter färg på året”