Lagerhaus firar kärleken med “I LOVE YOU” – En kollektion för Alla Hjärtans Dag

lagerhaus alla hjärtans dag kollektion 2024

Lagerhaus har lanserat sin nya kollektion inför alla hjärtans dag. Med en lekfull och färgstark palett i rött och fuchsiarosa är kollektionen en kärleksfull hyllning till denna speciella dag.

Från godis till hemdekoration – En kollektion som utstrålar kärlek

lagerhaus alla hjärtans dag kollektion 2024

Lagerhaus fortsätter sitt färgglada tema från januari in i februari med en godiskollektion som är perfekt för att visa uppskattning. Hjärtformade choklad- och gelégodisar, samt förpackningar prydda med kärleksfulla budskap som “Love you” och “I like you”, kompletterar temat. Allt godis i sortimentet är tillverkat inom EU eller Sverige, vilket ger en lokal touch till firandet.

Läs också: Lagerhaus nya januarikollektion 2024

Bestående gåvor för hjärtats skull

lagerhaus alla hjärtans dag kollektion 2024

För den som föredrar att ge något mer beständigt än godis erbjuder kollektionen den charmiga muggen I Love You, en iögonfallande neonlampa formad som ett hjärta, och det romantiska doftljuset Love You, som innehåller 50% rapsvax från EU.

Dekorera hemmet med kärlek

lagerhaus alla hjärtans dag kollektion 2024

Lagerhaus gör det enkelt att dekorera hemmet inför alla hjärtans dag. Det rosaglittriga draperiet Hjärta lämpar sig perfekt som bakgrund eller väggdekoration. De hjärtformade notislapparna Heart passar utmärkt för att skriva söta meddelanden till nära och kära, medan de hjärtmönstrade glasen Heart och muffinsformarna Heart sätter en festlig stämning vid bjudningar.

Perfekt förpackat för Alla Hjärtans Dag

lagerhaus alla hjärtans dag kollektion 2024

Kollektionen innehåller också allt som behövs för att vackert slå in gåvor. Presentpåsen Love U kommer i två storlekar och färgställningar, medan presentaskarna Heart, The Best och Special Favourite med kärleksfulla budskap kompletterar upplevelsen.

Hållbarhet i fokus

lagerhaus alla hjärtans dag kollektion 2024

I linje med sitt engagemang för hållbarhet, använder Lagerhaus FSC-certifierat® och/eller återvunnet papper i tillverkningen av sina pappersprodukter i kollektionen. Denna insats visar på ett ansvarsfullt förhållningssätt till natur, djur och människor.

Lagerhaus nya “I LOVE YOU” kollektion är ett perfekt sätt att sprida kärlek och glädje. Med dess unika och färgstarka produkter blir det enkelt att uttrycka sina känslor och skapa en minnesvärd Alla hjärtans dag.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
ASUS lanserar Vivobook Pro 14X/16X OLED i Sverige
ASUS tillkännagar nu den nordiska lanseringen av Vivobook Pro 14X/16X OLED (N7400/N76600),...
Read More
0 replies on “Lagerhaus firar kärleken med “I LOVE YOU” – En kollektion för Alla Hjärtans Dag”