Bästa powerbank med solceller sommaren 2022

bästa portabla powerbank med solceller 2022

Nu när sommaren är här är en powerbank ett absolut måste om du befinner dig på resande fot. Här tar vi fram bästa portabla powerbank med solceller 2022.

Bästa portabla powerbank med solceller 2022

Det finns många olika typer av powerbanker på marknaden, men långtifrån alla håller en bra kvalitet. På sommaren är det också bra att ha tillgång till en powerbank som du kan ladda med solenergi, speciellt om du är på sommarstugan eller på resande fot. Här tar vi fram bästa portabla powerbank med solceller 2022:

Bästa powerbank med solceller och dynamovev

Bästa portabla powerbank med solceller och dynamovev 2022

En powerbank med dynamovev och solcellspanel samt ficklampa är perfekt att ha nära till hands om du råkar ut för strömavbrott, eller inte har tillgång till ett eluttag.

Denna powerbank kan laddas av solen, din egen handkraft eller med den Mikro USB-kabeln som följer med i förpackningen. Det uppladdningsbara batteriet är på 8000 mAh, vilket innebär att du kan ladda en smartphone ca 4 gånger, eller ladda upp två telefoner samtidigt två gånger från de två USB-utgångarna.

Detta är samtidigt en av de mest prisvärda av alla powerbanker på marknaden om man tar hänsyn till mångsidighet. Den har generellt höga recensioner i bäst-i-test av powerbank 2022.

Bästa lilla nödladdare till nyckelknippan

bästa lilla powerbank till nyckelknippet 2022

Om du vill vara säker på att alltid ha tillgång till en powerbank är den lilla nödladdaren Tau ett perfekt alternativ. Denna kan ladda alla typer av smartphones och andra USB-laddade enheter. Den väger endast 40 gram och är alltså inte större än en modern bilnyckel. Den har en liten metallögla som gör att du enkelt kan haka fast den på nyckelknippan.

Med Powerbanken på nyckelknippan har du alltid ett extrabatteri med dig. Den har dessutom två integrerade laddningskablar som gör att du inte behöver ta med dig några extra sladdar när du går hemifrån.

Batteriets kapacitet är 1400 mAh vilket innebär att det kan ladda upp ca 50% av din smartphones batteri. Det är speciellt bra när du behöver lite extra laddning av batteriet när du är borta hemifrån hela dagen. Det kan handla om en strandtur eller en lång dag på äventyr under semestern.

Bästa powerbank som håller länge

powerbank som håller länge sommar 2022

Sandberg Survivor Powerbank 72000 mAh 7in1 är en Powerbank som håller länge. Den har ett extra starkt batteri som räcker till att ladda en smartphone varje dag i nästan en månads tid! Faktum är att den är tillräckligt stark för att ladda din laptop och flera andra enheter samtidigt.

Det är också den perfekta powerbanken för sommarstugan och passar dig som är ute långa stunder i naturen och för dig som jobbar långt ifrån ett strömuttag. Det är alltid bra att förbereda sig inför långa strömavbrott. Med denna powerbanken ser du till att hela familjen har batteri i telefonerna under flera dagars tid. Även för sommarfestivaler är detta det perfekta sällskapet då många personer har möjlighet att ladda sina telefoner.

Den är också tillverkad i ett vattenavvisande material där det finns vattentäta pluggar över kontakterna vid regn.

Läs mer: Bästa portabla elmotor för cyklar 2022

Skrivet av
Mer från Redaktionen
Den ultimata adventskalendern för kreativa 2022 har släppts!
Nu är den äntligen här årets julkalender för kreativa. Pen Stores Julkalender...
Läs mer
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *