SIA Glass lanserar nya smakupplevelser för våren och sommaren 2024 – En hyllning till den svenska naturen

SIA Glass nya smaker för våren och sommaren 2024

SIA Glass presenterar nu sin senaste glassmak, Blåbär, en krämig skapelse berikad med blåbärssylt framställd av bär plockade i de djupa skogarna av Värmland och Norrland. Denna nyhet, som kommer i en halvlitersförpackning, är en lovsång till de svenska råvarorna som SIA Glass passionerat värnar om.

Att erbjuda konsumenterna ett närproducerat och hållbart alternativ är av yttersta vikt idag och för framtiden. Kvalitet är kärnan i allt vi gör, och med vår Blåbärsglass vill vi visa upp det allra bästa från Sverige,” förklarar Helena Stenström, Hållbarhetschef på SIA Glass.

Glassen, som är tillverkad i Slöinge, Halland, på svensk färsk grädde, är en sommarfröjd i varje tugga, perfekt balanserad mellan sötma och friskhet, och bär stolt märkningen “Från Sverige”.

Läs också: SIA:s nya kulglassar 2024

Butiksnyheter väcker sommarkänslor

SIA Glass lanserar nya smaker för våren och sommaren 2024

Utöver Blåbär introducerar SIA Glass ytterligare två spännande smaker som kommer att väcka sommarkänslor hos konsumenterna.

Våra nyheter för året speglar vår dedikation till lokala produkter och svenska traditioner, samtidigt som vi även blickar utåt mot nya, spännande smakupplevelser. Smak och njutning är alltid i centrum för oss,” delar Dan Bengtsson, Marknad- och Innovationsschef på SIA Glass.

Glassbåt hallon och vit choklad

SIA Glass lanserar nya smaker för våren och sommaren 2024

Som svar på en enorm efterfrågan återintroducerar SIA Glass sin populära Sommarglassbåt från 2022, nu tillgänglig året runt. Denna ljuvliga skapelse kombinerar len hallonglass, gjord på svensk färsk grädde, med en frisk hallonsylt och ett lockande överdrag av vit choklad.

Läs också: Sveriges godaste glass

En djärv smak av Saltlakrits

SIA Glass lanserar nya smaker för våren och sommaren 2024

För de äventyrslystna erbjuder SIA Glass en ny saltlakritsglass, även den baserad på svensk färsk grädde, komplett med en saltlakritssås och ett överdrag av saltlakrits. Även denna nyhet är “Från Sverige”-märkt, förstärkande SIA Glass engagemang för svenska ingredienser.

Från vecka 11 kommer dessa efterlängtade nyheter att finnas tillgängliga i dagligvaruhandelns frysdiskar över hela landet, direkt från glassfabriken i Slöinge. SIA Glass fortsätter att föra svenskarnas glasskärlek till nya höjder med dessa spännande tillskott till sitt redan imponerande sortiment.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nu lanserar Audi en ny SUV i premiumklassen – Audi Q6 e-tron
Nya Audi Q6 e-tron är den första bilen som bygger på den...
Read More
0 replies on “SIA Glass lanserar nya smakupplevelser för våren och sommaren 2024 – En hyllning till den svenska naturen”