Ny julfusion: Apotekarnes Julmust blandas med apelsintoner

Apotekarnes Julmust 2023

Apotekarnes överraskar denna säsong med en förfriskande julgåva för alla mustfantaster – en julmust med en fräsch apelsinton som komplementerar julens festligheter.

Apotekarnes Julmust Apelsin blir tillgänglig i affärer inom kort. Sedan många år tillbaka har Apotekarnes Julmust varit en integrerad del av det svenska julfirandet, stående sida vid sida med traditionella delikatesser som sill och skinka.

Med en imponerande marknadsandel på 73 procent och över 30 miljoner liter sålda varje år, är Apotekarnes Julmust en given favorit vid julbordet. Nu introduceras den nya varianten med apelsin.

I år har det varit full fart i tomteverkstaden och det känns jättekul att presentera en spännande mustnyhet. Apotekarnes Julmust Apelsin är sockerfri och har en tydlig apelsinsmak. Den passar perfekt till julens alla firanden och avnjuts bäst väl kyld, säger Fanny Nihlvin, varumärkesansvarig för Apotekarnes.

Apotekarnes Julmust 2023

Apotekarnes Julmust Apelsin finns i två storlekar, 1,4 liter och 50 cl, och kommer att finnas i butik från vecka 40.

Must utan socker vinner mark Det har varit en ökning i popularitet för sockerfri julmust under de senaste åren, med en uppgång på 7 procent förra året. – Kunderna letar efter nya varianter och smaker. Därför är vår nya apelsin-smaksatta sockerfria must ett perfekt tillskott till de traditionella alternativen, förklarar Fanny Nihlvin.

Om Apotekarnes Apotekarnes skapades 1874 när Stockholms apotekare samlade sig under Apotekarnes Mineralvattens AB. Ursprungligen fokuserade man på vatten, men 1908 utökade de till att även tillverka läsk. 1964 blev Apotekarnes en del av Pripps, och sedan 2001 är det en del av Carlsberg Sverige.

Läs också: Bästa juldrycker 2023

More from Benny Sjölind
LG Display demonstrerar transparenta OLED-skärmar på CES 2022
LG Display, världens ledande innovatör av skärmteknik presenterar sina nya transparenta OLED-lösningar...
Read More
0 replies on “Ny julfusion: Apotekarnes Julmust blandas med apelsintoner”