CoolBitX presenterar NFT-funktioner för sin produkt CoolWallet

nft plånbok

CoolbitX, pionjär inom kryptosäkerhet, har meddelat att man på CES 2022 kommer att presentera nya integrerade icke-fungibla tokens (NFT) i appen för sitt flaggskepp CoolWallet Pro, den ledande DeFi-fokuserade mobila plånboken med en kreditkortsformfaktor.

Uppgraderingen av CoolWallet inkluderar integrerat stöd för världens ledande NFT-marknadsplatser OpenSea och Rarible och ett djärvt metaverse-fokuserat innovationslabb kommer som svar på den växande utvecklingen av digitala tillgångar 2021 och positionerar den väl för den förväntade boomen av nya NFT-tillämpningar som ska användas inom DeFi, GameFi, Web 3.0 och metaverse-protokoll 2022.

CoolWallet Pro svarar på den ökande efterfrågan på Opensea och Rarible NFTs

CoolWallet, CoolbitX:s flaggskeppsprodukt som lanserades 2016, gör det möjligt för användarna att inte bara lagra en ständigt växande portfölj av digitala elittillgångar på ett säkert sätt, utan också interagera med en integrerad marknadsplats i appen som ger tillgång till världens bästa decentraliserade finansprotokoll och börser, och de unika tjänster som de tillhandahåller, såsom DeFi-stegring, lån och utlåning.

NFT:er har haft en otrolig spridning och populärkulturell framgång under 2021, det råder ingen tvekan längre om att NFT:er fungerar som en bro mellan ägande av riktiga och digitala tillgångar. Praktiska företagstillämpningar och användningsfall som är tillgängliga inom en rad olika spännande nya branscher som metaverse, Play-to-Earn (P2E) och Play-to-Learn (P2L) spel är allmänt förväntade för 2022.

CoolWallet Pro erbjuder därför nu mobila, i appen integrerade NFT-funktioner med stöd för ledande NFT-marknadsplatser som OpenSea och Rarible. Det gynnar inte bara ursprungliga CoolWallet-användare utan fungerar också som en tillgänglig portal för att få nya målgrupper utanför kryptoområdet att delta i branschen.

CoolWallet Pro stöder fler valutor

CoolWallet Pro-användare kan tjäna passiva inkomster på sina DeFi (decentraliserad finans) tillgångar som Polkadot (DOT), Cosmos (ATOM) och Tron (TRX), med stöd för Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) och andra ledande valutor i pipeline.

Detta kommer utöver det befintliga inhemska stödet för BTC, ETH, LTC, XRP, BCH, ZEN, BNB, DOT, ATOM, TRX, USDT, USDC och ERC20-, BEP20- och TRC20-tokens.

CoolBitX gör NFT:er säkert tillgängliga för alla

Under tiden undersöker CoolBitX möjligheterna att locka till sig målgrupper utanför kryptoområdet genom det nyligen lanserade “CoolBitX Innovation Lab”. Man presenterade sitt första “metaversalliknande” projekt, NAO NFT, som för samman den virtuella och fysiska världen genom ett exklusivt samarbete med Jinguji Nao, en japansk skådespelerska.

NAO NFT-projektet omfattar fyra särskilda auktionsobjekt och begränsade blindboxar som kommer att säljas via CoolBitX Innovation Lab-projektets webbplats. Varje NAO NFT-paket innehåller en trefaldig överraskning – en exklusiv NFT; en dedikerad Nao-version av CoolWallet Pro hårdvaruplånbok och ett möjligt mystiskt pris från Nao själv.

För många skapare som vill komma in i kryptoindustrin är inträdesbarriärerna höga och kräver också att potentiella samlare förstår värdet av denna nya form av innehållsskapande.

CoolWallets unika utformning ger dock samlaren en konkret aspekt som kan vara mer bekant och därmed mer gångbar för massmarknadsintroduktion, samtidigt som konsumentens digitala tillgångar och NFT-samling förvaras på ett säkert sätt.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Bang & Olufsen förhöjer hemmabioupplevelsen med nya färger till Beolab 8 – En titt på produktionsprocessen
Bang & Olufsen har presenterat två nya sofistikerade färgställningar för sina Beolab...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *