NFT-projektet som belönar innehavare med kostnadsfria vistelser på lyxiga boenden

nft airbnb

DaoBnB belönar innehavare med gratis övernattningar i deras nätverk av lyxiga AirBnB-enheter, och de har just tillkännagivit datum för förförsäljning och offentlig försäljning.

Från och med idag den 22 februari är deras förhandsförsäljning öppen i 48 timmar. Därefter börjar den offentliga försäljningen från den 24 februari till den 1 mars. Personer som är intresserade av att komma med på förköpslistan kan gå med i projektets Discord eller följa dem på Twitter för att ha en chans att vinna.

DaoBnB är ett av de första NFT-projekten som erbjuder verkliga belöningar utöver jpeg-profilbilder. Om du kommer in tidigt garanterar du att du kan få ett av deras Silver- eller Black-kort. Varje kort fungerar som ett livslångt medlemskap och ger tillgång till exklusiva belöningar, t.ex. gratis övernattningar på lyxboenden i hela USA.

Det stämmer, de erbjuder gratis övernattningar hela livet. Om AirBnb gjorde samma typ av erbjudande för hela livet skulle deras investerare revoltera. Det är därför som grundarteamet på DaoBnB beslutade att starta projektet. En stor del av världen styrs av giriga företag som höjer priserna trots rekordvinster och hävdar “inflation”. DaoBnB-teamet tror att Web 3 har nyckeln till en bättre framtid för oss alla.

Om DAO BnB

Teamet bakom DAO BnB omformar din reseupplevelse med ett Web3-grepp. DAO BnB är en samling av 9 100 NFT:s som ger innehavarna möjlighet att få IRL-belöningar och gratis övernattningar i framgångsrika lyxiga BnB:s.

Teamet som bygger upp NFT-infrastrukturen har redan lanserat ett projekt som har sålt ut, Primate Social Society. Deras förvärvsteam, som leds av AirBnB-försörjningsexperterna Bryce Garris och Michael Setu, planerar att växa till mer än 500 enheter i sitt nätverk i slutet av året. Detta innebär att innehavare av deras NFT kommer att ha en mängd olika lyxlägenheter att välja mellan för sina vistelser.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Meta Quest 3 lanseras: En ny era av Mixed Reality
Den efterlängtade Meta Quest 3 kommer att lanseras den 10 oktober, och...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *