Bli din egen chef i videospelet Venture Valley

Venture Valley spel
Build! Invest! Win! Budding entrepreneurs will have have fun doing just that with no risk in Venture Valley, a new PC and mobile game that is free to download and play. It's fast-paced business strategy at its best.

Bygg, investera och vinn med det nya Venture Valley-spelet som nyligen lanserades under den nationella entreprenörsveckan. Venture Valley ger spelarna chansen att bli sin egen chef i ett snabbt affärsstrategispel och finns nu tillgängligt gratis (inga köp i appen eller annonser) för mobil (iOS och Android) och PC (via Steam).

Venture Valley är ett projekt av Singleton Foundation och tar blivande entreprenörer med på en affärsresa genom 35 unika uppdrag i antingen en kampanj för en spelare eller mot vänner och fiender i ett konkurrenskraftigt flerspelarspel i esports-stil.

Venture Valley utvecklas i samarbete med Hyper Luminal Games och har sin debut med speldemonstrationer vid Synapse Summit 2022, ett evenemang som hyllar och engagerar tusentals av Floridas ledande innovatörer, entreprenörer och studenter. Framtida Venture Valley-turneringar och evenemang finns listade här.

Venture Valley Games

Venture Valley spelfunktioner

  • Skapa och förvalta mer än 16 olika företag, från kaféer till match-making service, drönarleveranser, robotfabriker och mycket mer.
  • Kämpa mot andra spelare från hela världen i djupa flerspelarupplevelser, eller spela med vänner i anpassade lobbies.
  • Spela mer än 35 unika uppdrag som utspelar sig på fyra platser – Fortune Springs, Mapleburgs, Brickyard och The Palms.
  • Bygg, uppgradera och byt ut kortlekar med spelförbättrande kort för att stärka dina företag och hålla dina motståndare på tårna med motgångar!
  • Lär känna och slåss mot fem galna mentorfigurer på din resa för att bli den bästa entreprenören i The Valley!
  • Anpassa din avatar och uppgradera ditt högkvarter från en enkel husvagn till en rustik tillflyktsort, en utstuderad Taj Mahal eller till och med ett hemsökt hus.

Med Venture Valley ger vi spelarna möjlighet att vara chefen när de bygger, utvecklar affärskunskap och vinner både i The Valley och i verkligheten. Venture Valley ger framtida företagare chansen att bli nästa Musk eller Bezos då de omedelbart ser effekterna av sin prissättning, personalhantering och tjänster. I Venture Valley kan vem som helst uppnå sin egen version av framgång när de tar sig an nya företag och utmaningar, säger Roger Hector, Executive Producer för Venture Valley-spelet.

I Venture Valley börjar entreprenörerna i liten skala med ett företag som går ut med hundar (eller lamor!) och genom att expandera och investera i nya företag växer deras inflytande i Valley till att omfatta minigolf, pizzerior, en svävarbåtstjänst för samåkning, en robotfabrik och mycket mer.

På vägen dit lär sig företagarna verkliga finansiella och affärsmässiga färdigheter och termer. De upplever också de höga och låga nivåerna av att vara sin egen chef, och måste komma ihåg att med framgång kommer också rivaler.

Lyckligtvis kan konkurrenterna hållas i schack genom att strategiskt skapa en egen kortlek med boost- och adversitetskort som kan slås ner under spelets gång för att stärka en företagares företag eller få motståndarna att bli förvirrade.

Mer information om Venture Valley-spelet finns på www.venturevalleygame.com.

More from Benny Sjölind
IsaDora presenterar “No Compromise” – En ny makeup-duo för en perfekt hy
IsaDora tar steget framåt inom skönhetsindustrin med lanseringen av sin senaste produkt,...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *