Victoria’s Secret lanserar Bare Eau de Parfum – ny autentisk doft

Victorias secret ny parfym 2022

Idag tillkännagav Victoria’s Secret att Bare Eau de Parfum, en ny fin doft som utnyttjar individualitetens kraft genom att anpassa sig till varje persons kroppskemi för att skapa en doft som är unik för alla som bär den, har premiär. Bare Eau de Parfum är varumärkets första fina doftpelare på fem år och är tillverkad av återvunna material och ingredienser från ansvarsfulla källor.

Denna unika doft är ett vittnesbörd om varje kvinnas distinkta känsla för självuttryck och förstärker varumärkets pågående uppdrag att lyfta och försvara alla kvinnor genom hela deras resa. Bare Eau de Parfum hyllar inte bara dig, utan blir verkligen dig.

Den kvinnliga kampanjen är fotograferad av fotograf Zoe Ghertner och stylad av Camilla Nickerson och fångar talangernas individualitet och olika personligheter. I kampanjen, som hyllar autenticitet i dess naturligaste form, presenteras otroliga kvinnor från sociala förespråkare, örtmedicinare, konstnärer och kreatörer. Bland kvinnorna på listan finns följande:

  • Abrielle Stedman
  • Cali Rand
  • Celeste Romero
  • Courtney Coll
  • Gabrielle Richardson
  • Izzy Adams
  • Jeneil Williams
  • May Hong
  • Noni Cygnor
  • Synmia Rosine

Bare Eau de Parfum är vår mest intima doft hittills. Den handlar om ett tyst självförtroende som kommer från att känna sitt autentiska jag och hyllar individualitet i sin mest naturliga form. Att välja en doft är en så personlig upplevelse, så vi tog oss tid att skapa en unik doft som kan vara både relaterbar och unik för alla som bär den, säger Kristen Lagoa, Vice President of Merchandising, Beauty and Accessories, Victoria’s Secret.

När vi skapade den här doften ville vi skapa något helt annorlunda – något som avslöjar den signaturdoft som alla letar efter. Bekvämt men ändå fängslande, mjukt men ändå sensuellt. Tanken var att framhäva bärarens naturliga skönhet utan att dölja deras unika doft och individualitet”, säger Master Perfumers på Symrise, Nathalie Benareau & Carlos Vinals.

Bare Eau de Parfum är den första parfymen på marknaden som använder Cryptosym®, en ny teknik som kan kryptera doftformuleringar, vilket bevarar dess nyhet och skyddar den från framtida kopiering. Doften är skapad med en egen blandning av mysk och öppnar sig med en sprudlande fräschör av mandariner från Madagaskar, mjukar upp till ett daggigt, blommigt hjärta av egyptiska violblad och dröjer sig kvar med en varm, kokosgörande bas av australiskt sandelträ. Det är verkligen Victoria’s Secrets mest personliga doft hittills.

Bare Eau de Parfum finns tillgänglig online på VictoriasSecret.com från och med tisdagen den 19 juli. Bare Eau de Parfum kommer också att finnas tillgänglig över hela världen i butiker och online från och med tisdagen den 23 augusti.

Läs mer: Bästa nya outdoor produkter 2022

More from Benny Sjölind
Justin Timberlake återvänder med nya singeln “Selfish” och nya albumet “Everything I Thought It Was”
Justin Timberlake, världskänd för sin mångsidiga talang inom musik och film, är...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *