Bästa nya outdoor-produkter 2022

bästa nya outdoor produkter 2022

Med det nyutformade ISPO Award hedrar den ledande internationella sportplattformen ISPO branschens främsta produkter och tjänster. Tack vare innovationerna står pristagarna inte bara i rampljuset på mässorna OutDoor by ISPO och ISPO München, utan har också internationell räckvidd under hela året. Här ger vi er de senaste vinnarna av bästa nya outdoor-produkter 2022.

Utmärkelsen tjänar inte bara medierna och återförsäljarna, utan framför allt konsumenterna som orienteringshjälp och underlag för köpbeslut på en mångfacetterad marknad.

Bästa Outdoor-produkter 2022

Med de första vinnarna av ISPO Award 2022 går den mest kända kvalitetsstämpeln inom sport- och friluftsindustrin in i en ny era. Från och med nu delas ISPO Award ut under hela året. Priserna nedan är från andra kvartalet 2022.

Total fick 23 banbrytande sportprodukter pris. Här har vi plockat ut 11 intressanta produkter i urvalet.

COROS VERTIX 2 Multisport Adventure GPS-klocka

bästa multisport gps klocka 2022

Med VERTIX 2 presenterar COROS en multisportklocka i smartwatch-form. Tack vare GNSS-teknik med dubbla frekvenser har utvecklarna uppnått en oöverträffad precision i positioneringen. Batteriprestandan hos premiumsportklockan är övertygar också.

Adidas TERREX Free Hiker XPL Gore-Tex Parley Boot

prisbelönade vandringskängor

Denna helt nya vattentäta utomhussko från Adidas TERREX är utformad för lätta äventyr. Tack vare det nya Gore-Tex ePE-membranet och annan hållbar teknik kombinerar den funktionalitet med mer hållbarhet.

Alpin ryggsäck Deuter Guide 30

bästa backpack för vandring

Deuter Guide 30 har funnits på marknaden redan i 25 år och den senaste versionen av ryggsäcksklassikern parar tradition med innovation på ett målmedvetet sätt. Tack vare sina sofistikerade funktioner, låga vikt och robusta material vinner Guide 30 pris i ISPO Award 2022.

Helly Hansens bästsäljande jacka

bästa jacka för outdoor 2022

Om den tidigare modellen redan är den absoluta bästsäljaren, hur kan då efterföljaren bli ännu bättre och mer miljövänlig? Helly Hansen hittade vad man sökte i den tredje versionen av den framgångsrika Odin 9 Worlds Jacket. Med materialet “Ocean Bound” finns det ingen kompromiss mellan hållbarhet och prestanda.

Calima Carbon Cloud trekkingstavar från Komperdell

bästa vandringsstavar outdoor 2022

Komperdell från Österrike har utvecklat de kvinnospecifika vandringsstavarna Calima Carbon Cloud, som är 40 procent lättare än vanliga vandringsstavar. All produktion sker i Österrike.

LifeStraw personligt sugrörfilter

bästa vattenfilter för vandring 2022

Två ISPO Awards går till LifeStraws kollektion för utomhusbruk, som gör rent dricksvatten tillgängligt överallt. Personal Straw övertygar med ett universellt tillgängligt filtersystem som garanterar rent vatten direkt från källan.

Trailrunningsko Merrell MTL Skyfire 2

bästa trailrunning skor 2022

Merrell MTL Skyfire 2 tar topplaceringar i tävlingen om den lättaste trailrunningskon med en kolfiberplatta i mellansulan. Denna tekniskt avancerade sko vinner ett ISPO-pris detta kvartal.

X-Alp PW 115 T-Shirt från ODLO

bästa t-shirt för outdoor

De som älskar merino på vintern kan nu även bära det på sommaren utan kompromisser. Med X-Alp PW 115 trail running T-shirt har ODLO utvecklat en mycket funktionell sommarprodukt av prestandaull, med vilken du kan genomföra dina sommarlöpningar i bergen med skön känsla.

Ortovox Peak 35 från Ortovox

bästa backpack för alpinister

Med Peak 35 presenterar Ortovox en nydesignad ryggsäck för alpinister, lätt och med ett nytt bärsystem helt fodrad med Swisswool för bättre temperaturreglering.

Rab Cinder Phantom Jacket

bästa jacka för cykling 2022

Cykeläventyr kräver enorm mångsidighet när det gäller kläder, särskilt när du cyklar “off road”. Du vill inte heller krångla med skrymmande volym, eftersom allt måste packas och bäras med och inte ska förvandla cykeln till en packmule. Hos tillverkaren Rab vet man ett och annat om detta, vilket var till hjälp när de utvecklade denna tekniskt avancerade jacka för cyklister.

Silva Terra Scout pannlampa

bästa pannlampa för outdoor 2022

Det svenska friluftsmärket Silva sätter nya standarder för hållbara strålkastare. Alla plaster återvinns och denna lampanhet är tillverkad av det innovativa Revo-materialet – återvunna polymerer blandade med växtfibrer från hampa.

Läs mer: Bästa GPS-klocka för löpare 2022

More from Benny Sjölind
Stiligaste sommarcykel 2023 – här är klassikern du bör ha!
Stålhästen startade i oktober 2010 med en idé och en önskan om...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *