Ett nytt perspektiv på NFT-handel: NFTFN förförsäljning nu öppen

NFTF

NFTFN inleder en transformativ resa inom NFT-handel och avslöjar sin förförsäljning av token, som syftar till att revolutionera NFT-handel genom att betona rättvisa och inkludering.

Mitt i de hausseartade trenderna 2024 är det absolut nödvändigt att noggrant utvärdera altcoins med stark potential. Även om många tokens initialt kan verka lovande, är det viktigt att komma ihåg att inte allt som glittrar är guld.

NFTFN framträder som en fyr av löfte och erbjuder sin ursprungliga NFTFN-token genom en pågående förförsäljning, understödd av robust nytta och grundläggande principer. Men vad exakt är NFTFN?

Vad är NFTFN?

Vad är NFTFN?
Stocks_SW

NFTFN, en avantgarde NFT-handelsplattform, omformar landskapet för NFT-interaktioner genom att införa transparens, rättvisa och tillgänglighet i sin kärna.

Avvikande från konventionella NFT-plattformar, som ofta arbetar med ogenomskinliga, centraliserade orderböcker, syftar NFTFN till att eliminera förekomsten av tvätthandel och andra bedrägliga aktiviteter som plågar NFT-samhället.

NFTFN tar ett steg framåt och driver NFT-revolutionen med en decentraliserad, transparent orderbok som ger användarna möjlighet att övervaka bud och frågor oberoende och därigenom säkerställa handelns integritet utan behov av blind förtroende.

I hjärtat av NFTFN: s handelsmekanism ligger ett åtagande om rättvisa för NFT-entusiaster. Plattformen visar exklusivt NFT-samlingar i toppklass som uppfyller strikta kriterier, inklusive robust prisåtgärd, livslängd på marknaden, solida projektfundament och betydande samhällsstöd, vilket minskar riskerna i samband med mindre kända projekt.

Läs också: Bästa kryptoplattform för nybörjare 2024

NFT

Genom att integrera verifierade samlingar i sitt index gör NFTFN det möjligt för handlare att delta i långa eller korta positioner genom eviga terminskontrakt (perps), som representerar en bråkdel av indexet och därmed en andel i alla NFT inom det.

Med en blygsam investering från 10 USD kan handlare utnyttja prisrörelserna i framstående NFT-samlingar, vilket demokratiserar tillgången till NFT-marknaden.

NFT-marknaden och sänker inträdesbarriären för entusiaster

NFTFN underlättar ett enkelt inträde på NFT-marknaden och sänker inträdesbarriären för entusiaster genom att fraktionera samlingar med högt värde, vilket gör det möjligt för användare att gå med på marknaden till minimala kostnader och därigenom utöka möjligheterna för en bredare publik att engagera sig i NFT.

NFTFN:s framväxt under denna hausseartade cykel kan ge nytt liv till NFT-marknaden. Utöver NFT: er underlättar plattformen handel med olika kryptotillgångar som ERC-20-tokens, Bitcoin Ordinals och Real World Assets (RWA) genom perps, efter noggranna verifierings- och vettingprocesser för att säkerställa rättvisa.

Prioritering av användarnas säkerhet

NFTFN: s verifieringsprocess prioriterar användarsäkerhet och skyddar användare från värdeerosion orsakad av snabba marknadsfluktuationer.

Genom att gruppera tillgångar tillsammans minimerar plattformen exponeringen för mycket volatila tillgångar och erbjuder en korg med välpresterande tillgångar för att dämpa mot prisnedgångar och skydda användarvärdet.

Dessutom ger NFTFN handlare med 10X hävstång för att optimera sina positioner och mildra vinstförlusten från glidning genom att avskaffa glidningsavgifter, vilket säkerställer transparens och maximerar avkastningen för användarna.

NFTFN-token, integrerad i NFTFN-plattformens ekosystem, är för närvarande tillgänglig till 0,025 USD i fas 1 av plattformens förförsäljning.

Om NFTFN

NFTFN fungerar som den främsta plattformen för evig handel med olika tillgångar, inklusive Blue-Chip NFT, kryptovalutor och Real-World Assets.

För mer information, besök:

Webbplats: www.nftfn.xyz

Telegram: t.me/nftfnofficial

Twitter: twitter.com/nftfnofficial

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Electrolux Home presenterar nordisk design på Stockholm Furniture Fair 2024
Vid öppningen av Stockholm Furniture Fair 2024, presenterade Electrolux Home sin innovativa...
Read More
0 replies on “Ett nytt perspektiv på NFT-handel: NFTFN förförsäljning nu öppen”