Ritestreams nya plattform skall förändra film- och TV-industrin – Revolutionerar skapande och distribution av innehåll

ritestream (RITE)

Allrites, en framstående online-marknadsplats för handel med kreativt innehåll, har presenterat ritestream, ett innovativt tillägg som syftar till att förändra det globala landskapet inom underhållningsindustrin. Med ritestream ligger fokus på att revolutionera hur innehåll skapas, intäktsförs och distribueras, och att ta itu med den nuvarande ineffektiviteten inom film- och TV-sektorerna.

Exklusiv utlottning hos Bitpanda

ritestream (RITE) utlottning

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

Bitpanda kommer att ge bort 540 375 enheter av RITE till BEST VIPs när nedräkningen avslutas. Du behöver bara prenumerera på detta projekt innan torsdagen den 18.4 kl. 14:00 och uppgradera din BEST VIP-nivå – ju fler BEST du har desto fler gratis tokens får du.

Läs också: Vinn en halv Bitcoin i utlottning

Tar itu med branschens ineffektivitet

I den nuvarande modellen misslyckas hela 90% av film- och TV-innehållet med att uppnå full intäktsgenerering. Bara i USA är det bara ett av 2.200 pitchade projekt som blir en serie.

Traditionell innehållsproduktion kan inte möta de höga kraven från dagens TV-bolag och streamingtjänster, som kan kräva upp till 6.000 timmar innehåll per år. Detta gap har gjort att branschen är i desperat behov av innovation, vilket ledde till introduktionen av ritestream.

Utnyttjar Blockchain och NFT-teknik

Ritestream introducerar ett banbrytande tillvägagångssätt genom att integrera Web3-teknik, inklusive blockchain och NFT. Denna förändring möjliggör inte bara en mer dynamisk metod för att köpa och sälja innehåll utan stöder också en “content-as-a-service”-modell.

Genom denna modell kan streamingplattformar få tillgång till ett omfattande innehållsbibliotek genom en flexibel månatlig prenumeration och anpassa utbudet baserat på tittarnas preferenser.

Ett heltäckande ekosystem för kreatörer och konsumenter

Plattformen består av fyra huvudkomponenter: en onlinemarknadsplats för distribution av innehåll, en startplatta för finansiering av projekt, en NFT-plattform för handel med film- och TV-innehåll samt en mobilapp för intäktsgenerering från innehåll.

Denna mångfacetterade strategi ger kreatörer nya möjligheter till finansiering och distribution, medan konsumenter kan engagera sig i innehåll och stödja sina favoritkreatörer genom NFT-köp.

More from Benny Sjölind
Möt Ballie: Samsungs revolutionerande AI-kompis för ett smartare boende
Samsung Electronics har presenterat den senaste versionen av sin AI-robot Ballie, som...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *