Real Madrids nya hemmatröja för säsongen 2023/24 släpps idag!

real madrids nya hemmatröja säsongen 2023/24

I en fängslande blandning av tradition och innovation presenterar Real Madrid och adidas den nya hemmatröjan för fotbollssäsongen 2023/24. Tröjan är en blinkning till den djärva, minimalistiska vita designen som har blivit en symbol för det spanska lagets identitet sedan starten för 121 år sedan.

För första gången i klubbens historia kommer tröjan att bära slagordet “¡Hala Madrid!”, en fras som sammanfattar Real Madrids eviga storhet och hyllar lagets hängivna supporterbas. Slogan kommer att synas tydligt på kragen och knyta samman spelare och supportrar som aldrig förr.

Från och med idag finns den nya hemmatröjan på adidas officiella webbplats för Real Madrid.

Real Madrids nya hemmatröja för säsongen 2023/24 hyllar arvet

Real Madrids nya hemmatröja säsongen 2023/24

Den nya hemmatröjan upprätthåller traditionen med den skarpa vita färgen som har blivit oskiljaktig från Real Madrids varumärke, vilket skapar en gemensam koppling till fans världen över.

Real Madrids nya hemmatröja säsongen 2023/24

Den slående enkla designen består av en gul och marinblå stickad krage med rund halsringning, accentuerad av en djärv marinblå rand som löper vertikalt längs sidan.

Real Madrids nya hemmatröja säsongen 2023/24

Den kanske mest spännande uppdateringen är tillägget av den ikoniska sloganen “¡Hala Madrid!” på kragen, som traditionellt skanderas av klubbens fans under matcherna, vilket ytterligare cementerar bandet mellan laget och dess globala supporterbas.

Sam Handy, Vice President of Design för adidas Football, berättar om designprocessen:

“Den här säsongen har vi skapat en tröja för Real Madrid-fansen som är lika elegant som klubben själv, både på och utanför planen. Varje designelement är avsiktligt, avsett att skapa en visuellt effektfull länk mellan fansen och idrottaren. De vita nyanserna, en stapelvara i Real Madrids dräkter sedan starten, är en kraftfull symbol för dem som bär dem. Den här utgåvan är verkligen en hyllning till det arvet.”

Tillverkad av 100% återvunnet material

Real Madrids nya hemmatröja säsongen 2023/24

Som ett led i klubbens engagemang för hållbarhet är både spelar- och supporterversionerna av tröjan tillverkade av 100% återvunnet material. Spelarversionen är konstruerad med avancerad HEAT.RDY-teknik för att förbättra luftflödet och hålla spelarna svala, medan supporterversionen innehåller AEROREADY-teknik, som är utformad för att transportera bort svett och absorbera fukt, vilket garanterar komfort.

Real Madrids nya hemmatröja säsongen 2023/24

Som en del av tröjans lansering har ett “familjefoto” släppts, som förenar representanter från Real Madrids herr- och damfotbollslag, kvinnliga basketatleter, ungdomsakademier och spelare från Genuine-teamet som deltar i LaLiga Genuine.

Real Madrids nya hemmatröja säsongen 2023/24

Fansen kan se fram emot att se sina favoritspelare i det nya matchstället på deras försäsongsturné i USA.

Läs mer: Manchester Uniteds nya hemmatröja säsongen 2023/24

More from Benny Sjölind
Hur löparskor med kolfiberplatta revolutionerar löpningen
Löparskor med kolfiberplatta har tagit löparvärlden med storm de senaste åren. Denna...
Read More
0 replies on “Real Madrids nya hemmatröja för säsongen 2023/24 släpps idag!”