Kolla in denna Smartwatch som nyligen utsågs till bästa innovation på prestigefyllda CES Innovation Awards

Garmin Venu 3 bästa smartwatch 2024

Garmins Venu® 3 och Venu 3S har fått mycket uppskattning sedan de lanserades i slutet av augusti. Bland annat har de nyligen fått utmärkelsen Best of Innovation i klassen Sports & Fitness i en av världens mest prestigefyllda teknikutmärkelse CES Innovation Awards 2024.

Dessa två nya GPS-smartklockor utformade för att ge stöd i din hälsa- och träningsresa. Med avancerade träningsfunktioner, eleganta AMOLED-touchskärmar och enastående batteritid, är Venu 3-serien skapad för att ge användarna en heltäckande översikt av sin hälsa.

Serien inkluderar även nya funktioner för rullstolsanvändare, som möjliggör spårning av rullstolsaktiviteter och anpassade träningsprogram. Med Venu 3-serien kan du alltid vara uppkopplad, med möjligheten att ringa, ta emot samtal och svara på textmeddelanden direkt från handleden när den är ihopparad med en kompatibel Apple® eller Android™ smartphone.

Serien erbjuds i två storlekar och är designad för att vara bekväm att bära hela dagen och natten, med upp till 14 dagars batteritid i smartwatch-läge.

Personlig Sömncoach och Morgonrapport

bästa smartwatch för uppföljning av sömn

Venu 3-serien erbjuder personlig sömncoachning, inklusive sömnpoäng och anpassade rekommendationer, samt övervakning av olika sömnstadier och tupplurar. Få en översikt av din sömn och återhämtning varje morgon, med möjligheten att anpassa rapporten för att passa dina behov.

Du kan följa dina energinivåer genom hela dagen för att förstå när det är bäst att vara aktiv och när det är dags att vila. Body Battery-värdet ger dig också insikt om hur sömn, tupplurar och stress påverkar dina energinivåer. För rullstolsanvändare finns det nu ett specialanpassat läge för att registrera daglig rullstolsaktivitet.

Träningsanalyser och återhämtning

bästa smartwatch för träning

Få en djupare förståelse för hur dina träningspass påverkar din kropp och hur lång återhämtningstid som behövs efter varje pass.

Venu 3-serien är utrustad med över 30 inbyggda sportappar för att följa dina aktiviteter, från promenader och löpning till cykling och simning. Följ förinlagda animerade träningspass direkt i klockan och skapa egna övningar via Garmin Connect™-appen.

Säkerhetsfunktioner och Garmin Pay™

bästa smartwatch för aktivt liv och hälsa

Förutom att ta emot samtal och meddelanden, erbjuder Venu 3-serien säkerhets- och spårningsfunktioner för ökad trygghet. Betala snabbt och enkelt med Garmin Pay™ kontaktlösa betalningslösning.

Elegant och funktionell design

bästa smartwatch 2024

Venu 3-serien finns i en rad olika färgalternativ och är utformad med en lättviktsboett i rostfritt stål och ett bekvämt silikonarmband. Priset för dessa innovativa smartklockor är 6 049 kronor och de är tillgängliga för köp nu.

More from Benny Sjölind
Vårgårda Snusfabrik lanserar Vårgårda Gryning – En nyhet i snusvärlden
Vårgårda Snusfabrik presenterar nu en ny produkt i deras uppskattade serie –...
Read More
0 replies on “Kolla in denna Smartwatch som nyligen utsågs till bästa innovation på prestigefyllda CES Innovation Awards”