The Savoy London presenterar en förtrollande champagneskog i sin berömda Art Deco-hall

jul på Savoy London

Denna jul förvandlas Savoy till en förtrollad värld, en plats för drömmar, glitter och förundran. Reverie: A Savoy Christmas bygger på många influenser, inte minst på Savoys egen historia, där familjen D’Oyly Carte var pionjärer inom lyxig tillflykt. Hotellets hall har förvandlats till en magisk skog av eleganta, avsmalnande träd som reser sig för att skapa ett färgstarkt tak som dryper av ornament, ljus och bladverk.

jul inredning Savoy London

Sagor och illustrationer har inspirerat den festliga designen och den glittrande skogen återspeglar de magiska världar som skapades av art nouveau-illustratören Kay Nielsen, och en glänta i skogen är gjord av boksidor, vilket firar partnerskapet med champagnehuset Laurent Perrier.

jul The Savoy London

Gäster som besöker The Savoy London kommer att bli hänförda av underbara scener över hela hotellet, från en månformad spegelblank båt till den mystiska stjärnhimlen, som skapats tillsammans med den engelska producenten av mousserande vin, Nyetimber. The Savoy London bjuder in dig att till att fira denna magiska tid på året, nedsänkt i en drömlik värld på The Savoy.

jul Savoy London

Om du som svensk önskar uppleva detta kan det dock vara aningen problematiskt eftersom det inte är en bokningsbar upplevelse. Det finns många förhandsbokningar för middagar under festsäsongen och därför är det enda sättet att kontakta The Savoy London, som sedan gör sitt bästa för att hitta lediga platser.

More from Benny Sjölind
Nu kan du köpa möbler och sängar från Hemtex – Lanserar märkena Nordic Rest och Forms + Objects
Hemtex, känd för sitt utbud av textilier och dekorationer som under mer...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *