Upptäck DJI Osmo Pocket 3 – Din perfekta partner för fantastiska filmklipp

DJI Osmo Pocket 3 - Din perfekta partner för fantastiska filmklipp

I oktober förra året lanserade DJI sin senaste innovation DJI Osmo Pocket 3 och denna är just nu en av de trendande produkterna bland vloggkameror just nu. Osmo Pocket 3 imponerar med en 1-tums CMOS-sensor som spelar in i 4K-upplösning med hela 120 bilder per sekund. Denna funktion gör att du kan fånga hisnande nattvyer och solnedgångar med förbättrad klarhet och detaljrikedom.

DJI är känt som ledande bland drönare, men med sina senaste produkter visar man också att man på allvar ger sig in i leken som en av de som levererar bästa vloggkameror på marknaden just nu.

Med Osmo Pocket 3stora 2-tumsskärm som kan roteras, kan du enkelt komponera dina bilder. Skärmen möjliggör fotografering i både liggande och stående läge, vilket gör det enkelt att få den perfekta kompositionen oavsett situation.

Stabil filmning utan skakningar

Osmo Pocket 3 är utrustad med avancerad 3-axlig mekanisk stabilisering som eliminerar skakiga videor. Oavsett om du dansar, jagar efter husdjur eller vandrar, ger den här stabiliseringen överlägsen stabilitet och stadiga videoklipp.

Med ActiveTrack 6.0 kan du enkelt hålla fokus när du spelar in vloggar. Sätt Osmo Pocket 3 på ett stativ och rör dig fritt – hoppa, dansa eller snurra – och behåll ändå motivet i fokus. Denna funktion gör det enkelt att skapa engagerande och professionella vloggar.

Läs också: Nyaste drönaren från världens ledande märke DJI – Mini 4 Pro

Snabb och exakt fokusering med avancerad färggradering

DJI Osmo Pocket 3

Osmo Pocket 3 låser snabbt fast på ditt motiv och levererar skarpa, tydliga tagningar. Oavsett om du filmar actionfyllda scener eller tar stillbilder kan du vara säker på att fånga varje detalj med precision.

Med D-Log M och 10-bitars färgdjup kan du spela in upp till en miljard färger och skapa fantastiska visuella effekter under efterproduktionen. Detta är perfekt för att fotografera färgrika soluppgångar och solnedgångar, och ger dina videor en professionell touch.

Osmo Pocket 3 erbjuder stereoinspelning som fångar ljud av hög kvalitet, vilket förbättrar dina videor med kristallklart ljud. Från spännande äventyr till värdefulla ögonblick – denna kompakta kamera ger dina minnen liv med utmärkt ljudkvalitet.

Kompakt och portabel

Denna fickvänliga gimbalkamera är otroligt portabel och har lång batteritid, så att du aldrig missar ett ögonblick. Oavsett om du är på en utlandsresa eller en familjesammankomst, är Osmo Pocket 3 redo att följa med dig på alla dina äventyr.

Osmo Pocket 3 levereras med ett startpaket som inkluderar DJI Mic 2-sändare, batterihandtag, Osmo ministativ och mer. Med förlängd batteritid och förbättrat ljud är detta paket oumbärligt för alla innehållsskapare som vill ta sin filmning till nästa nivå.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nike presenterar revolutionerande Dri-FIT ADV-teknologi i årets nya landslagsdräkter
Vi har en spännande fotbollssommar att se fram emot med bland annat...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *