TUI förbättrar sitt erbjudande med hjälp av Jettime: Fler flyg och bredare destinationsspektrum

tui resor
Boats in the old port of Heraklion. Crete, Greece, Europe

Under 2024 kommer TUI att expandera sitt charterflygutbud genom ett utökat samarbete med Jettime, vilket inkluderar ett ytterligare flygplan från detta danska flygbolag. Detta tilltag kommer att förstärka TUI:s närvaro på regionala flygplatser och erbjuda fler flyg under högsäsong från Stockholm-Arlanda flygplats.

TUI, som är en framstående aktör inom resebranschen, har länge arbetat tillsammans med Jettime och använder redan flygbolagets Boeing 737-800 i sina charterprogram.

Från och med april kommer TUI att lägga till ännu en 737-800 från Jettime för att betjäna fler destinationer från regionala flygplatser i norra Sverige och Finland, samt för att förstärka trafiken från Arlanda under högsäsong och helgdagar.

“Det här ger oss en utmärkt chans att växa på viktiga rutter och avgångar, vilket berikar vårt erbjudande med fler attraktiva resealternativ,” säger Tommy Serban, kommersiell chef på TUI.

Jørgen Holme, VD för Jettime, betonar den långa samverkan med TUI: “Vi har flugit TUI:s gäster från flera nordiska flygplatser i många år. Det är en logisk följd att vi nu förstärker vårt engagemang i TUI:s regionala expansion i Sverige till sommaren 2024.”

TUI:s största satsning på regionala flygplatser Nästa sommar planerar TUI en av sina mest ambitiösa utvidgningar av sitt utbud från regionala flygplatser. I vissa städer, som Luleå, Umeå och Malmö, kommer TUI att utöka sitt utbud med flera nya destinationer. Det utökade samarbetet med Jettime är en viktig del i denna expansion.

“Vårt nya sommarprogram kommer att ge resenärer fler valmöjligheter och större bekvämlighet, vilket höjer hela reseupplevelsen,” förklarar Tommy Serban.

TUI:s nya destinationer i samarbete med Jettime omfattar bland annat:

  • Halmstad: Destinationer som Turkiet (Antalya), Kreta, Kos, Cypern, Mallorca, Rhodos.
  • Jönköping, Kalmar, Karlstad: Destinationer som Turkiet (Antalya), Kos, Cypern, Mallorca, Rhodos.
  • Luleå: Destinationer som Bulgarien (Burgas), Sicilien (Catania), Kos, Kroatien (Split).
  • Malmö: Destinationer som Turkiet (Antalya), Kos, Mallorca, Rhodos.
  • Norrköping, Växjö, Örebro: Kos.
  • Skellefteå, Umeå: Destinationer som Bulgarien (Burgas), Sicilien (Catania), Kos, Cypern, Mallorca, Kroatien (Split).

Läs också: TUI lanserar vädergaranti på resor

More from Benny Sjölind
BabyBjörn lanserar bärselen Harmony i mörkgrönt
Följden av den globala pandemin har lett till ett ökat intresse för...
Read More
0 replies on “TUI förbättrar sitt erbjudande med hjälp av Jettime: Fler flyg och bredare destinationsspektrum”