Range Rover kan nu skräddarsys ännu mer med tjänsten SV Bespoke

Range Rover bespoke sv tjänst 2023

Skräddarsydda kläder är ett begrepp som vi vant oss med i flera århundraden. Nu har det också blivit alltmer populärt även med möjligheten att skräddarsy bilar enligt eget önskemål. Här går Range Rover i täten och tar ett steg uppåt i lyxsegmentet med introduktionen av SV Bespoke-tjänsten. Denna tilläggstjänst ger kunder möjligheten att individualisera sina bilar till en större utsträckning, där de kan designa interiören och exteriören enligt sin smak.

Ny nivå av kundanpassning med SV Bespoke

Range Rover bespoke sverige

Range Rover Autobiography och SV-modeller kan nu bli mer unika tack vare SV Bespoke-tjänsten. Kunden kan skapa sitt drömfordon i SV Bespoke Commissioning Suite i Storbritannien, via utvalda globala återförsäljare, eller online via en digital tjänst.

Anpassningsprocessen, som involverar en noggrann sju-stegs process, erbjuder ett brett sortiment av material, färger, teman, exklusiva SV-tillval, fanérs- och ytbehandlingar. Varje slutgiltig bil är lika unik som dess ägare, med alternativ att välja färdiga designkombinationer utvecklade av designteamet.

Range Rover bespoke tjänst sverige 2023

Förbättrade drivlinor

Range Rover har även förbättrat sitt urval av drivlinor, inklusive två starkare plug-in hybrider. För första gången kan Range Rover SV med lång hjulbas fås som plug-in hybrid, medan den kraftfulla V8-motorn nu är utrustad med mildhybridteknik för att förbättra effektiviteten.

Dessutom finns det nu en ny bensinmotor på 606 hästkrafter tillgänglig för Range Rover SV.

Modern teknik integrerad i infotainmentsystemet

Range Rover bespoke tjänst sverige

Nya uppdateringar inkluderar den senaste versionen av infotainmentsystemet Pivi Pro1, som tillhandahåller enkel uppkoppling och intuitiv teknik för användarna. Det har ett stilrent gränssnitt som gör det möjligt för kunderna att kontrollera många centrala fordonsfunktioner via en 13,1-tums flytande pekskärm.

Komfort och bekvämlighet höjs med nya funktioner

Range Rover Country Road Assist

Range Rover utökar också sitt engagemang för förarkomfort och säkerhet med införandet av Country Road Assist. Detta system använder navigeringsdata för att automatiskt justera bilens hastighet, vilket minskar förarens ansträngning vid användning av adaptiv farthållare.

Utökad terrängkapacitet

Dessutom har Range Rovers terrängkapacitet förbättrats med införandet av Adaptive Off-Road Cruise Control. Den är en del av det avancerade Terrain Response 2®-systemet och hjälper föraren att navigera i svåra miljöer genom att bibehålla en jämn fart baserat på väglaget.

Den uppgraderade Range Rover-modellen kan beställas nu. Med de nya tilläggen kommer Range Rover fortsätta att definiera standarden för lyxiga SUV:er.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Kolla in dessa unika Adidas-fotbollsskor i begränsad upplaga med design av Yohji Yamamoto
Adidas är extremt innovativa just nu och lanserar en mängd unika produkter...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *