Här är alla de mest unika resväskorna 2023

de mest unika resväskorna 2023

I en tid av snabb teknisk utveckling är resväskor fortfarande förvånansvärt traditionellt utformade. Men på senare år har vi sett fler och fler resväskor med inbyggd teknik, som möjligheter till laddning genom USB-uttag. En annan typ av väska som efterfrågas, men där vi fortfarande inte har många alternativ, är en smart resväska som följer dig. Det finns dock åtminstone ett undantag – Airwheels SR5 Auto Following Smart Luggage från Airwheel.

En annan typ av smart resväska som många frågar efter är resväskor som barn kan sitta på. Mer om denna lite längre ner.

Airwheel SR5 – resväska som följer dig

resväska som följer dig

Gör dig redo att uppleva framtidens bagage med Airwheels revolutionerande robotresväska – SR5. Denna smarta autonoma enhet är utrustad med avancerad UWB- och sensorteknik så att den kan följa dig utan att stöta på människor eller föremål, oavsett vilken typ av terräng som ligger framför dig på din resa – från mattor till cementvägar och transportband på flygplatser.

Den maximala hastigheten på väskan är 6 km/h.

resväska som följer dig

Med en praktisk storlek på 38.1 x 21 x 55 cm passar den här internationella standardresväskan lätt i de flesta bagageutrymmen och kan tas med ombord för direkt förvaring.

Med sin innovativa design med 90-graders sidoöppning, säkert TSA-lås och justerbara aluminiumstänger behöver du aldrig mer oroa dig för att glömma viktiga föremål eller vänta i all oändlighet vid kontrollpunkterna. Dessutom finns en extern USB-port som ser till att elektroniska enheter förblir laddade under hela resan.

Smart resväska med mobil fjärrkontroll

Smart resväska med mobil fjärrkontroll för styrning

Resväskan har en mobil fjärrkontroll med ett intelligent larmsystem som gör det möjligt att undvika hinder. Du kan ansluta den till din smartphone via Bluetooth för en kombination av bekvämlighet och säkerhet. Du får en varning om du separeras från din enhet medan dess smarta sensorer skannar och analyserar data i realtid för att navigera runt människor eller föremål.

SR5 drivs av ett drivsystem med dubbla hjul med en hjulnavsmotor som klarar upp till 40 W. Dess avtagbara litiumjonbatteri uppfyller kraven för ombordstigning på flygbolag.

Resväska som barn kan sitta på

Resväska som barn kan sitta på

Resväska som man kan åka på är även de väldigt efterfrågade just nu. Speciellt hos föräldrar som vill ha sysselsättning för barnen medan de är på resande fot.

Ett annat innovativt bagage från Airwheel är deras smarta resväska Airwheel SE3 som barn kan sitta på och åka med. Med sin unika ergonomiska handtagskonstruktion och bekväma känsla förvandlas den här skotern till åkläge med en knapptryckning.

Förutom den justerbara växeldesignen som tillgodoser olika kroppshöjder har den också klarat tusentals sträckningstester med tung belastning för lång livslängd. Den är tillverkad av robust PC-ABS-material med ett TSA-kodat lås som ett extra säkerhetslager.

resväskor som man kan köra

Vad som gör den ännu mer speciell är dess stora volymkapacitet på 29,3 liter – smart uppdelad i separata fack så att du kan använda varje centimeter utrymme effektivt.

Med en extern USB-laddningsport är den här enheten är perfekt även för affärsresor och vardagspendling. Den låter dig ladda alla dina bärbara elektroniska enheter när du är på språng.

Läs mer: Snygga träningsredskap för hemmet

More from Benny Sjölind
FOREO lanserar nya ESPADATM 2-serien – Lösning för att tackla hudproblem som akne och orenheter
Nya ESPADATM 2-serien från FOREO utnyttjar det effektiva blåa LED-ljuset tillsammans med...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *