Svettas med stil – Här är de snyggaste träningsverktygen för hemmagymmet

snyggaste träningsverktygen för hemmagymmet 2023

När vi köper träningsverktyg för hemmet är funktionen ofta i fokus. Men med tanke på att vi ofta har begränsat med utrymme i våra hem så skadar det inte om den också är snygga. Det gör att de i bästa fall även kan fungera som en inredningsdetalj som är så snygga att du inte ens vill ställa undan dem. Här tar vi fram de snyggaste träningsverktygen för hemmagymmet 2023.

Snyggaste träningsverktygen för hemmagymmet 2023

När vi kollar på vilka alternativ som finns på marknaden, så hittar vi främst stiliga alternativ bland hantlar. Men även några andra snygga träningsverktyg som förgyller varje hem:

Snyggaste hantlarna för hemmaträning

snyggaste hantlarna för hemmet 2023

Här är några av de stiligaste hantlarna på marknaden just nu! Den patenterade strukturen kombinerar koppar och trä i en underbar design.
Handtaget är handpolerat utan lack och med naturligt bivax och valnötsolja kan du enkelt återställa materialets ursprungliga färg. Alla mässingsytor har behandlats för att förhindra fingeravtryck och oxidation.

Om du vill ha ett par stiliga hantlar för hemmet är dessa det optimala alternativet. De är så snygga att du aldrig kommer att vilja ställa undan dem!

snyggaste hantlar för hemmagymmet 2023

Här är ytterligare ett alternativ från samma serie, men med mer betoning på silver.

snyggaste träningsverktygen för hemmagymmet

Ett tredje alternativ för dig som önskar snygga hantlar till hemmet är dessa hantlar med silver- och trädetaljer. Dessa är både hållbara och halkfria, som gör dem enkla att greppa.

Dessa hantlar valnötsstål ger dig både en effektiv träningsutrustning och de är också ett riktigt konstverk för ditt hem!

Snyggaste roddmaskin för hemmet

snyggaste roddmaskin för hemmet 2023

Denna roddmaskin är inte bara snygg, den har även en utrymmessparande design som är perfekt för hemmet. Det finns gummikuddar under maskinen som gör maskinen mer skonsam för golvet och reducerar ljudnivån. En smart detalj är att du med hjälp av en enkel QR-kodscanning från din app kan spela musik via Bluetooth.

Det finns en orsak varför roddmaskiner med vattenbehållare blivit så populära de senaste åren. Med hjälp av dessa får du en verklighetsnära roddupplevelse. Denna roddmaskin har en elektrisk vattenpump för bekväm insättning och tömning av vatten.

Bästa och snyggaste motionscykel med ryggstöd

snyggaste träningsverktygen för hemmagymmet

Om du letar efter ett bekvämt träningsredskap är denna vikbara motionscykel med ryggstöd som du kan halvligga på ett perfekt alternativ. För dig som vill kolla på TV i bekväm ställning samtidigt som du tränar är denna det optimala träningsredskapet. Den har ett magnetbromssystem med 8-stegs motståndsjustering. Ett extra plus är också den lättlästa LCD-skärmen som visar avstånd, förbrända kalorier, tid, hastighet, skanning, puls och sträcka.

Denna motionscykel är också utformad för stora människor med en stor sittdyna och ryggstöd för personer i alla storlekar. Sitsen är justerbar för personer ända upp till 1,98 meter. Den guldfärgade designen gör även cykeln till en stilig inredningsdesign för varje hem. Om du inte vill ha den framme är det också bara att vika ihop den och lägga undan den i garderoben.

Snyggaste hopprep

snyggaste hopprep guld

Här har du det snyggaste hopprepet på marknaden just nu! Handtagen på detta så kallade “Speed Jump Rope” är gjorda av aluminium och är mycket rejäla. Den ihåliga aluminiumkonstruktionen är lätt och sänker trycket på din arm när du hoppar.

Snyggaste medicinbollar i läder

snyggaste medicinbollar i läder för hemmet 2023

Medicinbollar är mångsidiga träningsverktyg och används ofta också i crossfit. Här har du en serie medicinbollar med retro-look i läder som inte endast förgyller din träningsrutin- de är också en riktigt stilig inredningsdetalj!

Läs mer: Bästa premium spinningcykel 2023

More from Benny Sjölind
Vårens lösgodisnyheter från CandyKing 2024 presenteras
När vårsolen börjar titta fram lanserar CandyKing inte mindre än sex nya...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *