Vad är Amazon Prime Gaming och vad ingår i tjänsten?

vad är amazon prime gaming

Amazon Prime gaming är en prenumeration på Amazon Prime som ger spelare tillgång till en mängd olika spel, inklusive exklusiva titlar och turneringar. Amazon Prime gaming ger oöverträffad tillgång till några av de mest populära spelen i branschen.

Medlemmarna kan dra nytta av Amazons stora bibliotek av videospel, inklusive digitala versioner såväl som fysiska kopior. Amazon erbjuder också gratis leverans på releasedagen för utvalda titlar, så att du inte behöver vänta i timmar eller betala extra för leverans nästa dag. Med Amazon Exclusive Editions och Amazon Collectibles finns det många sätt att få ytterligare innehåll som inte finns tillgängligt någon annanstans.

fördelar med amazon prime

Amazon Prime-turneringar

vilka spel finns i amazon prime gaming

Förutom att erbjuda tillgång till ett stort urval av spel erbjuder Amazon Prime Gaming också fördelar som gratis prenumerationer på Twitch-kanaler och rabatter på utvalda Amazon-köp. Amazon Prime Gaming ger också tillgång till exklusivt innehåll i spelet, till exempel karaktärer och skins som inte finns i andra versioner av spelet.

Amazon erbjuder också Amazon Prime-turneringar, som är onlinetävlingar där spelare kan tävla om specialpriser och visa upp sina färdigheter. Amazon har också veckovisa utmaningar med unika belöningar för de bästa spelarna.

Vilka spel finns i Amazon Prime Gaming?

vilka spel finns på amazon prime gaming 2023

Med ett Prime-medlemskap får du tillgång till ett visst antal gratis spel. Vissa av spelen finns tillgängliga gratis hela året, medan andra finns som gratisspel under Amazon Prime Gaming under en månad. Här är några titlar som du kan spela gratis i Amazon Prime Gaming just nu:

  • League of Legends (utgår 16.2.2023)
  • Roblox
  • Apex Legends
  • Lost Ark: Gentle Rudolph Mask Chest (utgår 31.1.2023)
  • The Evil Within 2 (Utgår 31.1.2023)
  • Faraway 2 (utgår 31.1.2023)

Med andra ord lönar det sig att gå in med jämna mellanrum och kolla utbudet i Amazon Prime Gaming eftersom utbudet av gratisspel varierar.

Är Amazon Prime Gaming värt det?

Amazon Prime Gaming ingår alltså som en del av ett Prime-medlemskap. Detta kostar antingen 59 kronor i månaden eller 549 kronor i året. Det är få andra tjänster som erbjuder detta värde med tanke på allt du får för priset.

Det handlar inte endast om alla gratisspel som ingår i priset – du får även en massa filmer och serier i ett Prime-medlemskap, samt samt snabb och gratisleverans på produkter du köper från Amazon. Inom Stockholm, Malmö och Göteborg får du även helgleverans med Amazon Prime.

Läs mer: Här finns Playstation 5 i Sverige

More from Benny Sjölind
Så skapar du de perfekta AI-bilderna på Midjourney
Midjourney är en kraftfull AI-bildgenerator som kan skapa fantastiska och fantasifulla bilder...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *