Granit leder vägen med återvunnen innovation med ny Not Wasted-Kollektion

Granit Japandi stil inredning

I vår lanserar Granit sin banbrytande kollektion, Not Wasted, som är framtagen ur en unik användning av restmaterial och återvunna resurser. Denna kollektion är ett lysande exempel på hur återanvändning av material – från gamla träplankor och marmorstoft till rester från glas- och textilproduktion – inte bara är möjligt utan också kan resultera i önskvärda och vackra produkter.

Om du letar efter Japandi inredning är Granit ett utmärkt val. Här hittar du många stilrena och prisvärda inredningsprodukter i naturliga material. Ett hett tips inom detta område är de produkter som snart lanseras i Not Wasted-kollektionen, som bygger på många av de principer som du hittar inom Japandi inredningsfilosofin.

Cirkulär ekonomi i fokus

Granit Japandi stil inredning

Granit har med Not Wasted-kollektionen skapat en linje av produkter som inte bara är estetiskt tilltalande utan också bär på ett djupt miljöbudskap. Genom att omvandla avfall till värdefulla produkter för hemmet, visar Granit vägen för hur företag kan integrera principer för cirkulär ekonomi i sin affärsmodell.

Granits engagemang för hållbarhet sträcker sig långt bak i tiden, med en stark tro på långsiktighet och tidlöshet. Med certifieringar som GOTS, Öko-Tex, och FSC bekräftar Granit sitt dedikerade arbete för en hållbar framtid.

Granit Japandi stil inredning

Samarbetet med Skånes Stadsmissions Remake understryker ytterligare detta åtagande, där omgjorda produkter får nytt liv och funktion.

Kollektionen, som består av 25 artiklar, är en hyllning till kreativitet och innovation inom återbruk. Varje produkt är ett bevis på att design och hållbarhet kan gå hand i hand, och att varje steg mot en mer hållbar produktion är ett steg i rätt riktning.

Granit Japandi stil inredning

Lanseringsdatum för Granits Not Wasted-Kollektion

Med lanseringen den 7 mars 2024, blir Not Wasted-kollektionen tillgänglig i Granits butiker samt online på granit.com. Detta erbjuder kunderna en unik möjlighet att inreda sina hem med produkter som inte bara är vackra utan också bär på en stark miljömässig och etisk värdegrund.

Granit Japandi stil inredning

Granit står i framkanten av hållbar inredning och visar att varje val kan bidra till en mer hållbar och ansvarsfull konsumtion. Kom ihåg att du nu även kan beställa inredningsprodukter från Granit via Wolt för leverans samma dag.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Undersökning visar: Svenskarna vill ha större TV:n
Samsung svarar på svenskarnas växande hunger efter större TV-skärmar och mer uppslukande...
Read More
0 replies on “Granit leder vägen med återvunnen innovation med ny Not Wasted-Kollektion”