FOREO lanserar nya ESPADATM 2-serien – Lösning för att tackla hudproblem som akne och orenheter

nya Foreo ESPADATM 2-serien
Nya ESPADATM 2-serien från FOREO utnyttjar det effektiva blåa LED-ljuset tillsammans med T-SonicTM vibrationer för att punktvis angripa och minska risken för blemmor och inflammationer som beror på hudbakterier.

Idag påverkas omkring 650 miljoner människor världen över av akne och orenheter relaterat till oljig hud och bakterier, vilket är 9,4% av den globala befolkningen. Över 85% av tonåringar upplever hudproblem. Dessa hudproblem kan inte bara leda till fysiska åkommor som smärta, ärrbildning och oljig hud, utan kan även påverka det psykiska välbefinnandet. Forskning visar att de som lider av dessa problem har 63% högre risk att drabbas av depression.

FOREO strävar efter att förbättra hudhälsan globalt. Genom att skapa högteknologiska innovationer gör vi det möjligt för individer att behandla sitt hudtillstånd hemma, för att undvika de besvär som detta tillstånd kan orsaka.

I vårt 10-årsfirande 2023 lanserar vi flera nya produkter för att stärka din dagliga hudvårdsrutin. Vi är stolta över att introducera ESPADATM 2-serien, en banbrytande lösning framtagen efter flera års forskning. Vi förstår att hudproblem kan påverka självkänslan. Med ESPADATM 2-serien ger vi en effektiv och mild metod stödd av vetenskaplig forskning som ger autentiska resultat, säger Miroslav Slavic, Regionchef, FOREO Nordics.

Nya ESPADATM 2-serien från FOREO

nya Foreo ESPADATM 2-serien

Apparaterna i ESPADATM 2-serien är vetenskapligt testade och FDA-godkända för att behandla huden och förebygga blemmor. De är designade med den senaste tekniken för professionella hemmabehandlingar. Lätta att använda, laddas upp en gång och håller för upp till 240 användningar.

Läs också: Bästa skönhetsprodukter 2023

nya Foreo ESPADATM 2-serien

Huvudegenskaperna av ESPADATM 2-serien inkluderar blått LED-ljus och FOREO’s patenterade T-SonicTM-vibrationsteknik. Det blåa LED-ljuset angriper aknebakterier genom att rikta sig direkt mot dem, vilket minskar deras spridning och verkar inflammationshämmande.

nya Foreo ESPADATM 2-serien

4 av 5 användare rapporterar i FOREO’s kliniska test att ESPADATM 2 ger synbara resultat direkt efter första användning, med mindre svullnad och rodnad.

ESPADATM 2 egenskaper:

nya Foreo ESPADATM 2-serien
 • Bekämpa blemmor på endast 30 sekunder.
 • Använder blått LED-ljus och T-SonicTM-vibrationer.
 • Godkänd som medicinteknisk produkt av FDA.
 • Tillgänglig i färgerna Cobalt blue, Pearl pink och Fuchsia.

ESPADATM 2 Plus egenskaper:

nya Foreo ESPADATM 2-serien nytta
 • Avsedd för de med mer allvarliga hudproblem.
 • Använder ultrakoncentrerat blått LED-ljus.
 • Har ett speciellt designat munstycke för punktbehandling.
 • Finns i färgerna Lavender och Pistachio.

ESPADATM 2-serien lanseras under hösten 2023.

FOREO’s Hudvårdsrutin

Foreo hudvård

Undvik starka produkter som kan torka ut eller skada huden. Istället erbjuder ESPADATM 2 en riktad behandling som inte torkar ut eller irriterar huden. För bästa resultat, följ FOREO’s 3-stegsprogram.

 1. Starta med FOREO’s LUNATM 4 för en grundlig rengöring.
 2. Använd ESPADATM BHA+PHA Blemish Solution för att förbereda huden.
 3. Avsluta med ESPADATM 2 för punktbehandling av problemområden.
More from Benny Sjölind
Här är alla uteställen som visar Fotbolls-EM i sommar
När herrarnas Fotbolls-EM sparkar igång på TV4 och SVT på fredag den...
Read More
0 replies on “FOREO lanserar nya ESPADATM 2-serien – Lösning för att tackla hudproblem som akne och orenheter”