TV som ser ut som en tavla – Här är de bästa modellerna

tv som ser ut som en tavla 2024

En oerhört populär modell av TV 2024 är en TV som ser ut som en tavla. Det var Samsung som för första gången tog fram succén The Frame år 2017 och har fortsatt förfina konceptet med nya modeller varje år. Här tar vi fram bästa TV som ser ut som en tavla 2024.

I och med succén har Samsung även tagit fram flera andra produkter under sin livsstilsserie och nu hittar du flera andra modeller av TV:n som blir som en tavla i hemmamiljö.

Bästa TV som ser ut som en tavla 2024

Det är i Samsungs Lifestyle Collection som de TV:n som ser ut en tavla finns samlade. Här är bästa TV som ser ut som en tavla 2024:

Samsung The Frame – TV som blir tavla

Bästa TV som ser ut som en tavla 2024

Bland TV:n som ser ut som en tavla 2024 är Samsungs The Frame det självklara valet. Tack vare succén världen över sedan lanseringen 2017 har man förfinat konceptet och fortsatt ta fram nya modeller varje år – och inte enbart det.

Man har också tagit fram både konstnärliga ramar för The Frame-serien samt samarbetat med olika aktörer för att verkligen göra TV:n till ett konstverk när den är av. Ett exempel på detta är det samarbete Samsung haft med svenska ramverkstaden FRAME IT.

TV som ser ut som en tavla

Man har också samarbetat med Louvren, Van Gogh Museum och Metropolitan Museum of Art kring deras konstverk – bara för att nämna några framstående konstverk som finns tillgängliga via Samsungs The Frame.

Om du letar efter en TV som ser ut som en tavla är Samsungs The Frame det självklara valet.

Samsung The Serif – TV på staffli

TV som ser ut som en tavla

Det behöver inte vara en TV som sitter på väggen för att det skall vara ett konstverk i ditt hem. Det visar serien The Serif från Samsung.

När man inreder ett vardagsrum spelar placeringen av TV:n ofta en avgörande roll för helheten. Det är viktigt att se till att alla har fri sikt och att kablarna och TV:ns bakpanel hanteras snyggt. Men tänk om din TV kunde placeras flexibelt och inte bara fungera som en underhållningsenhet utan också som ett visuellt tilltalande element som förhöjer rummets atmosfär.

Serif, en produkt från Samsung, uppnår detta. Den har en distinkt design som är visuellt tilltalande ur alla perspektiv och som förhöjer estetiken i alla vardagsrum.

Serifs design, som är tilltalande från alla vinklar, eliminerar behovet av att dölja någon del av TV:n. Denna designfrihet förstärks ytterligare av ett avtagbart stativ som ger flexibilitet att placera The Serif på olika platser som på golvet, ett bord eller till och med en hylla.

TV:n har en matt display som prioriterar bildskärpa framför reflektioner och inkluderar ett omgivningsläge. Detta läge erbjuder mer än bara en tom skärm och visar saker som väderuppdateringar, personliga foton och unika mönster av konstnärerna Ronan & Erwan Bouroullec, vilket gör att användarna kan anpassa sitt utrymme.

Serif är också utformad för att vara lätt att använda. Med funktioner som Tap View kan användarna helt enkelt peka på sin mobila enhet på The Serif för att överföra innehåll från telefonen till TV-skärmen. Smart Hub-funktionen samlar streaming av serier, filmer och spel på en praktisk plats.

Utöver sin design innehåller The Serif Samsungs Quantum Dot-teknik, vilket garanterar exceptionell bildkvalitet. Tekniken anpassar ljusstyrkan för optimal visning och ger liv åt filmerna med levande och realistiska bilder, vilket förbättrar den totala tittarupplevelsen.

Samsung The Sero – Roterande TV som designelement

Den senaste lanseringen i Samsungs Lifestyle Collection TV:n är The Sero som kom ut för första gången på marknaden 2020. Detta är en roterande TV som enkelt kan växla mellan horisontellt och vertikalt visningsläge.

The Sero erbjuder en mobilanpassad upplevelse, med en skärm som roterar för att passa innehållet på samma sätt som en smartphone gör. Genom att knacka lätt med en mobiltelefon mot kanten av skärmen, kan användare spegla sitt mobilinnehåll direkt på TV:n.

Denna innovativa skärm justerar sig automatiskt för att passa innehållet, oberoende av dess storlek eller format. Med AI Upscaling-teknik optimerar The Sero varje scen till UHD 4K-kvalitet, utnyttjande data från miljontals titlar för att finjustera texturer och detaljer för varje specifik scen. Dessutom ger HDR 10+ dynamisk tone mapping för varje scen, vilket resulterar i rikare färger och skarpare kontraster.

För en förstärkt TV-upplevelse, är The Sero också försedd med ett avancerat ljudsystem. Med Dolby Digital Plus och inbyggd Bluetooth i det vertikala stativet, projiceras ljudet framåt snarare än nedåt, som är vanligt hos många andra TV-modeller.

När The Sero inte används, kan den enkelt integreras i heminredningen tack vare fem olika presentationslägen, inklusive affisch, klocka, foto, ljudvägg och Cinemagraph. Dess minimalistiska design gör den lämplig för de flesta rum, och med tillägget av separata monterbara hjul, är den även enkel att flytta.

Samsung har integrerat The Sero med populära plattformar och smarta hemsystem, inklusive Bixby, Apple AirPlay 2 och Samsung SmartThings-appen.

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Bästa nya rakapparat 2024 – Här modellen med högst betyg!
Letar du efter bästa nya rakapparat 2024? Då har du kommit rätt....
Read More
0 replies on “TV som ser ut som en tavla – Här är de bästa modellerna”