Förbättrad språkinlärning: Babbel lanserar ny AI-förstärkt taligenkänning

AI baserad språkinlärning

Babbel, den globalt erkända plattformen för språkinlärning, har tillkännagett lanseringen av två innovativa talbaserade funktioner: AI-förbättrad taligenkänning och vardagliga konversationer. Dessa verktyg är utformade för att öka användarnas självförtroende och färdigheter och förbereda dem för interaktioner i den verkliga världen.

Den AI-förbättrade taligenkänningen hjälper till med ordförrådslektioner, ger övningar och personlig feedback för att göra uttalet perfekt. Samtidigt ger funktionen Everyday Conversations användarna möjlighet att delta i simulerade dialoger i vanliga sociala miljöer, vilket främjar självständig övning i en kontrollerad miljö.

Nya inlärningsverktyg för nybörjare

Nya inlärningsverktyg för nybörjare för språk

Dessa nya erbjudanden från Babbel är skräddarsydda specifikt för nybörjare och syftar till att ge eleverna möjlighet att enkelt möta utmaningarna i verkliga konversationer.

Dessutom är dessa funktioner avsedda att komplettera Babbel Live-klasserna och uppmuntra eleverna att tillämpa sina nya språkkunskaper i vardagliga situationer.

Läs också: VTouch lanserar den revolutionerande WIZPR för förbättrad AI-röstinteraktion

AI-förstärkt taligenkänning: En närmare titt

AI språkinlärning

Verktyget AI-förbättrad taligenkänning, som skapats med hjälp av ett stort utbud av ljuddata från Babbels omfattande bibliotek, representerar höjdpunkten av AI-teknik inom språkinlärning. Genom att aktivera funktionen med ett enkelt tryck på den orange mikrofonikonen kan användare tala in i sin enhet och få omedelbar feedback.

Systemet har utvecklats i samarbete med lingvister och utvärderar uttalet mot en rad olika kriterier som tar hänsyn till olika accenter, dialekter och röstlägen. Denna inkludering säkerställer att verktyget uppfyller de unika behoven hos alla elever, till skillnad från andra plattformar som enbart fokuserar på förståelse.

Vardagliga konversationer: Öva på interaktioner i verkliga livet

Vardagliga konversationer: Öva på interaktioner i verkliga livet

Funktionen Everyday Conversations, som är tillgänglig via Babbel-appen, simulerar realistiska dialoger, så att eleverna kan öva i scenarier som att presentera sig själv, umgås efter jobbet eller beställa på restauranger. Detta interaktiva verktyg är utformat för att bygga upp självförtroende i konversationer och förbättra verbala färdigheter genom dynamisk övning.

Tillgänglighet och framtida uppdateringar

Taligenkänningsfunktionen är nu tillgänglig i Babbels webbapp för flera språk, inklusive engelska, franska, tyska, italienska och både europeisk och latinamerikansk spanska, med planer på att snart expandera till iOS.

Funktionen Everyday Conversations erbjuds för närvarande på Android och iOS för engelska och spanska, och franska kommer att läggas till inom kort. Dessa förbättringar lovar att göra språkinlärning mer tillgänglig och engagerande för användare över hela världen.

Läs också: Samsungs Bespoke AI-tvättmaskiner

Tags from the story
More from Benny Sjölind
IsaDora lanserar probiotisk makeup – Hänger på den växande trenden med mikrobiomvänlig skönhet
IsaDora markerar sitt avtryck inom den snabbt växande trenden av mikrobiomvänlig skönhet,...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *