Samsung lanserar Bespoke Jet™ AI: världens första UL-verifierade AI-drivna sladdlösa skaftdammsugare

nya Samsung Bespoke-Jet™ 2023

Samsung Electronics har tillkännagivit den efterlängtade globala lanseringen av sin senaste innovation, Samsung Bespoke Jet™ AI. Denna sladdlösa skaftdammsugare sätter en ny standard för rengöringsteknik med en exceptionell sugkraft på upp till 280W, en avancerad självtömmande All-in-One Clean Station™ och banbrytande AI-funktioner (artificiell intelligens).

Bespoke Jet™ AI kommer att finnas tillgänglig över hela världen från och med juni, för marknader som Australien, Europa och USA. Bespoke Jet™ AI finns i två modeller, 250W och 280W, och finns i två tidlösa Bespoke-färger: Satin Black och Satin Greige.

Oöverträffad kraft och uthållighet

nya Samsung Bespoke-Jet™

Bespoke Jet™ AI är Samsungs mest kraftfulla och långlivade sladdlösa skaftdammsugare hittills. HexaJet-motorn, med en sugkraft på upp till 280 W och en maximal förbrukningseffekt på 730 W, sätter ett nytt riktmärke inom vakuummotorteknik.

Trots sin ultralätta design, som bara väger 150 g, ger denna motor en 25 % ökning av sugkraften jämfört med den tidigare modellen5, samtidigt som den uppnår en imponerande motoreffektivitet på 52 %.

nya Samsung Bespoke-Jet™

För att säkerställa oavbrutna rengöringssessioner erbjuder Bespoke Jet™ AI en exceptionell batteritid på upp till 100 minuter, vilket är ett nytt rekord för enskild batteritid i Samsungs sortiment av sladdlösa skaftdammsugare. Batteriet på 4 500 mAh, som har 80 % högre kapacitet än föregångaren, har optimerats för att bibehålla 70 % av sin prestanda i upp till 500 cykler.

Bespoke Jet™ AI innehåller dessutom en rad olika borstar och tillbehör för effektivare rengöring. Active Dual Brush rengör effektivt alla typer av golv och har inbyggd LED-belysning som lyser upp damm i mörka utrymmen. Slim LED Brush+ har utmärkt manövrerbarhet och är utrustad med LED-belysning för att ta itu med svåråtkomliga ställen.

För bekväm förvaring av enheten och dess borstar gör tillbehörsvaggan det möjligt för användare att hålla sin dammsugare organiserad var de än önskar.

Läs mer: Nya Samsung TV:n 2023

Revolutionerande rengöring med AI

nya Samsung Bespoke-Jet™ lansering

Bespoke Jet™ AI introducerar en aldrig tidigare skådad nivå av intelligens i rengöringsprocessen genom sitt banbrytande AI-läge, som utnyttjar Samsungs AI Optimum Tech. Denna funktion gör det möjligt för Bespoke Jet™ AI att leverera en optimerad rengöringsupplevelse som är skräddarsydd för olika miljöer.

Bespoke Jet™ AI är världens första sladdlösa skaftdammsugare som har fått AI-verifiering från UL Solutions, en ledande oberoende organisation för säkerhetsvetenskap. AI-rengöringsläget fastställer noggrant golvtypen för att ge både effektiv rengöring och maximal batterieffektivitet.

I AI-rengöringsläget känner Bespoke Jet™ AI först av borstbelastningen och lufttrycket med hjälp av sugrörsstyrningen och trycksensorerna. Dessa data analyseras sedan för att klassificera golvtypen och automatiskt tillämpa en algoritm som justerar sugkraften och borstvalsens hastighet för optimal prestanda.

AI-rengöringsläget på Bespoke Jet™ AI kan minska batteriförbrukningen med upp till 14 % och förbättra manövrerbarheten med upp till 6 % när den används med Active Dual Brush. I kombination med Slim LED Brush+ kan batteriförbrukningen minskas med upp till 21% och manövrerbarheten förbättras med upp till 8%.

Förutom AI-rengöringsläget erbjuder Bespoke Jet™ AI SmartThings- och Smart Wi-Fi-anslutning, så att användare kan anpassa sitt vakuum och upprätthålla topprestanda genom den smarta självdiagnosfunktionen, vilket ger en mer effektiv rengöringsupplevelse.

Förhöjda hygienstandarder med allt-i-ett Clean Station™

nya Samsung Bespoke-Jet™ lansering

Bespoke Jet™ AI:s uppgraderade All-in-One Clean Station™ introducerar Air Pulse-teknik som möjliggör automatisk tömning av soptunnan för snabbare och mer hygienisk rengöring. Under tömningsprocessen använder All-in-One Clean Station™ Air Spin Edge-teknik, som snurrar den roterande cyklonen med en hastighet på upp till 1 000 varv per minut, vilket effektivt tömmer avfallet och löser upp hår som fastnat i soptunnans galler.

Dessutom stänger den förbättrade All-in-One Clean Station™ automatiskt locket efter varje avfallshantering och erbjuder överlägsen dammhantering med ett 99,999% flerskiktat filtreringssystem för uppfångning av fina dammpartiklar. Den har också en förbättrad hårborttagningsgrad på 99%, vilket ger effektivare och problemfri tömning av soptunnan.

Lanseringen av Bespoke Jet™ AI markerar Samsungs åtagande att utöka sin närvaro på den globala marknaden för skaftdammsugare genom att leverera lösningar som sömlöst kombinerar premiumdesign med bekväm användbarhet.

Bästa pris hos Elon
SamsungBespoke Jet Complete Extra VS20A95943N/WA
11 490 kr
  • Fristående allt-i-ett clean station för enkel och hygienisk laddning och tömning
  • Otrolig sugkraft för avancerad rengöringsprestanda
  • Extra batteri ingår
  • Lättviktsdesign
  • Flerstegsfiltrering


Köp här
Tags from the story
Written By
More from Redaktionen
Microsoft introducerar nytt AI verktyg copilot
Teknologins framsteg har lett till en ny våg av innovationer, och AI...
Read More