Adidas lanserar X Crazylight Boot inför UEFA Champions League-finalen

Adidas x Crazylight fotbollsskor

Inför UEFA Champions League-finalen i Istanbul lanserar Adidas fotbollsskorna X Crazylight. Denna nya version av deras berömda X-fotbollsskor är konstruerad för att ta farterna till oöverträffade nivåer.

X Crazylight boot har en visuellt slående färgskala med en kombination av minimalistisk vit, klar citrongrön och solröd. Ytterligare detaljer i night blue, pearl amethyst, collegiate navy och core black förstärker den övergripande estetiken.

Adidas nya fotbollskor 2023

Fotbollsskorna är utformade med både lättviktsprestanda och stöd i åtanke och innehåller två innovativa tekniker: AEROPACITY SPEEDSKIN+ och AEROCAGE+.

Dessa förbättringar har optimerats för att säkerställa att X Crazylight erbjuder exceptionell stabilitet och stöd vid de högsta hastigheterna i spelet. Oavsett om det handlar om att ändra riktning eller undvika försvarare gör den här skon att spelarna kan manövrera sina löpsteg enkelt.

X Crazylight+ har dessutom en uppdaterad SPEEDFRAME-yttersula. I en avvikelse från den tidigare kolfiberplattan har Adidas implementerat en ny AEROPLATE-insats. Denna avancerade funktion stöder dynamiska rörelser och ger avgörande grepp under snabb acceleration, vilket ger spelarna en extra fördel på planen.

Adidas x Crazylight fotbollsskor 2023

X Crazylight+ boot kommer att göra sin debut på den stora scenen för europeisk klubbfotboll vid UEFA Champions League-finalen i Istanbul. Det är Julian Alvarez, världsmästaren och den berömda argentinska superstjärnan som kommer att bära skorna.

För dem som är ivriga att uppleva hastigheten och prestandan hos X Crazylight+ kommer den att finnas tillgänglig för köp online från och med den 8 juni. Adidas-entusiaster kan hitta skon på adidas.com/football samt hos utvalda återförsäljare.

More from Benny Sjölind
Nike lanserar V2K Run: Ny tolkning av klassisk löparsko
Nikes nya sko V2K Run representerar en unik fusion av retro och...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *