Här är nyheten alla barn vill ha som julklapp 2023 – Nintendo Switch OLED Model Scarlet/Violet Edition

Här är nyheten som alla barn vill ha som julklapp 2023! Den 4 november släpptes Nintendo Switch – OLED-modell: Pokémon Scarlet/Violet Edition och den finns nu tillgänglig i svenska nätbutiker.

De legendariska Pokémon Koraidon och Miraidon finns med på den blanka framsidan av det vita systemets dockningsstation, och en design inspirerad av seriens ikoniska Poké Ball finns på baksidan.

Baksidan av själva systemet pryds av speciella illustrationer av de tre Pokémon som du kan välja som dina första partners i spelet – Sprigatito, Fuecoco och Quaxly – tillsammans med illustrationer av symboler som spelare kan känna igen när de reser genom spelen. Joy-Con-kontrollerna, som matchar huvudfärgerna i Pokémon Scarlet och Pokémon Violet, har skolemblem för Naranja Academy och Uva Academy som förekommer i respektive spel.

Nyheten alla barn vill ha till julklapp 2023 – Nintendo Switch OLED Model Scarlet/Violet Edition

Nintendo Switch – OLED-modellen har en livfull 7-tums OLED-skärm, ett brett justerbart stativ, en dockningsstation med en trådbunden LAN-port (LAN-kabel säljs separat), 64 GB intern lagring, varav en del är reserverad för användning av systemet, och förbättrat ljud i handhållet och bordsläge.

Systemet Nintendo Switch – OLED-modell kan spelas i tre lägen: TV-läge, som spelas på en TV medan systemet är dockat; handhållet läge, när Joy-Con-kontrollerna är anslutna för bärbart spel; och bordsläge för flerspelarsessioner på språng.

Med Pokémon Scarlet och Pokémon Violet tar Pokémon-serien ett evolutionärt steg och låter spelarna utforska fritt i en rikligt uttryckt öppen värld. Fånga, slåss och träna Pokémon i Paldea Region, ett vidsträckt land fyllt av sjöar, höga bergstoppar, ödemarker, små städer och utbredda städer. Pokémon Scarlet och Pokémon Violet erbjuder en upplevelse i en öppen värld som bara Pokémon-serien kan leverera – en upplevelse som välkomnar även nykomlingar till serien.

Baserat på recensioner från hängivna fans är detta något efterlängtat och en av de mest trendande julklapparna för barn 2023!

More from Benny Sjölind
De bästa resväskorna 2024 – Vi har listat alla de bästa på marknaden just nu!
Att resa kan vara en stressig upplevelse, och ofta är det lätt...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *