Nu finns Royal Talens samarbetskollektion med Pantone i Sverige

Royal Talens Pantone kollektion

Ifjol lanserade Royal Talens sitt spännande partnerskap med Pantone Denna innovativa serie innehåller högkvalitativa markers, markerbläck och art pads, alla noggrant utformade baserat på det berömda Pantone Matching System. Nu finns denna kollektion även i Sverige hos Pen Store.

Kollektionen består av 108 livfulla Pantone-färger och erbjuder markers och markerbläck, tillsammans med fyra olika storlekar av art pads tillverkade med speciellt markerpapper.

talens pantone kollektion

Markörerna, som är kända för sitt pigmenterade, vattenbaserade bläck, är unika med sin påfyllningsbarhet och dubbla spets, som erbjuder både pensel- och mejselalternativ. Markerbläcket utmärker sig genom sin mångsidighet och kan användas oberoende av varandra.

Dessa produkter är utformade för optimala resultat med Talens | Pantone-papper och säkerställer att Pantones färgstandarder följs, vilket återspeglar varumärkets löfte: “Den färg du skissar är den färg du får.”

Det här samarbetet förenar Pantones universella färgspråk med Talens expertis inom markörbläck. De 108 färgerna i kollektionen är resultatet av Talens noggranna formulering och testning och har fått Pantones godkännandestämpel. Produkterna är inte bara godkända, utan även designade av Pantone, och återspeglar en blandning av båda varumärkenas styrkor.

Om Pantone

Pantone är den globala auktoriteten inom färg och tillhandahåller verktyg för färgkritiska beslut inom olika branscher. Över 10 miljoner designers och producenter världen över litar på Pantones erbjudande, som sträcker sig från avancerade tekniska lösningar för färgkonsistens till trendprognoser och färgpsykologi. Deras B2B-licensiering och Pantone Color Institute™ utökar ytterligare deras inflytande över mode, produktdesign och vidare, och formar färgkommunikation och tillämpning inom olika områden.

Om Royal Talens

Royal Talens grundades 1899 och är ett framstående holländskt företag som är känt för att producera ett brett sortiment av högkvalitativa konstmaterial. Företaget har specialiserat sig på produkter som färger, penslar och dukar och har etablerat sig som en favorit bland konstnärer, från nybörjare till proffs.

Royal Talens är särskilt känt för sina ikoniska varumärken som Rembrandt, känt för sina fina konstnärsfärger, och Amsterdam, som erbjuder en rad akrylfärger. Företagets engagemang för hantverk, innovation och hållbarhet har varit en hörnsten i dess långvariga rykte i konstvärlden.

Under årens lopp har Royal Talens utökat sin globala räckvidd och tillgodosett de kreativa behoven hos konstnärer i olika länder. Med ett rikt arv inom tillverkning av konsttillbehör fortsätter Royal Talens att inspirera och underlätta för konstnärer i deras kreativa strävanden, genom att blanda tradition med modern innovation.

More from Benny Sjölind
Prestigefylld egendom i Vail Valley går till auktion – En lyxig tillflyktsort i Colorados vinterlandskap
Inbäddat i den internationellt berömda Vail Valley, känd för sin elitscen för...
Read More
0 replies on “Nu finns Royal Talens samarbetskollektion med Pantone i Sverige”