Adidas presenterar Predator 24: Omdefinierar spelet med en blandning av arv och innovation

Nya adidas predator 24

Adidas har lanserat Predator 24, det senaste tillskottet i sin uppskattade Predator-serie, som markerar en betydande utveckling av den ikoniska fotbollsskon som debuterade för 30 år sedan. Den nya adidas Predator 24 är en hyllning till sina rötter och kombinerar klassiska 90-talsdesignelement med moderna prestandaförbättringar för att tillgodose den nuvarande generationen av fotbollstalanger.

Detta är en modell som definitivt är med och tävlar om titeln som bästa fotbollskor detta år.

Nya adidas Predator 24

Den nya skon visar stolt upp sitt arv och har designdetaljer från den ursprungliga Predator, känd för sitt distinkta färgschema i svart, vitt och rött. Den här gången är dock färgerna mer livfulla och kompletteras av iögonfallande gula tejpningar som gör Predator 24 till en unik enhet i Predator-serien.

Adidas erbjuder tre versioner av Predator 24, var och en skräddarsydd för olika preferenser och prispunkter: en snörmodell, en snörlös design och en klassisk snörvariant med en vikbar tunga som påminner om originaldesignen för dem som söker en touch av nostalgi.

Läs mer: Nya adidas Predator 30 fotbollsskor

Jude Bellingham och nya adidas Predator 24

Sam Handy, VP för produkt och design på Adidas, reflekterar över Predator-seriens resa. Han betonar utmaningen i att omforma 1994 års Predator för dagens idrottare och säger att Predator 24 är en modern tolkning av den ikoniska skon, som behåller sin slående design samtidigt som den anpassas för dagens spel.

Predator 24 är fullpackad med innovativa funktioner som förbättrar spelarnas prestationer:

Gabriel Jesus och nya adidas Predator 24 fotbollsskor
  • CONTROLFRAME 2.0: Den lätta sulplattan och hälstrukturen är konstruerade för att förbättra greppet och stabiliteten, vilket är avgörande för dynamiska rörelser och exakta tillslag.
  • HYBRIDTOUCH 2.0: Den övre delen av skon ger en åtsittande passform, med dämpning i viktiga kontaktytor för komfort och kontroll.
  • STRIKESKIN: Dessa gummifinnar är strategiskt placerade i tillslagszonerna och hjälper till att greppa bollen, vilket underlättar precisionen i skottet.
  • STRETCHBAR LACELESS PRIMEKNITCOLLAR: Utformad för enkel insteg och en säker passform.
  • LÄTT DESIGN: Predator 24 är ett erkännande av det ökande tempot i det moderna spelet och är, särskilt i sin Laceless Elite-version, den lättaste skon i serien med en vikt på bara 195 g i storlek 8,5.

Predator 24 finns tillgänglig från nu i Adidas-butiker och online och kommer att förändra spelet på fotbollsplanen. Den kommer att bäras av kända spelare som Jude Bellingham, Pedri, Alessia Russo, Kaddidiatu Diani, Gabriel Jesus och andra, när de skapar sina egna arv genom att bära den här revolutionerande skon.

Pedri och nya adidas predator 24 fotbollskor
Tags from the story
, ,
Written By
More from Klara Vindal
Belmond samarbetar med Dior – öppnar pop-up-spa i Portofino
Belmond presenterar nu ett samarbete med Dior för en ny upplevelse i...
Read More