Nike presenterar revolutionerande Dri-FIT ADV-teknologi i årets nya landslagsdräkter

Nike nya landslagsdräkter 2024

Vi har en spännande fotbollssommar att se fram emot med bland annat stundande EM-slutspel för herrar. Tyvärr är inte Sverige med i detta mästerskap, men för fotbollsfantasten är det ändå alltid en njutning att följa fotbollskonst på hög nivå. Nike har nu lanserat de nya landslagströjorna för både män och kvinnor som innehåller den avancerade Dri-FIT ADV-tekniken. Denna innovation markerar en ny höjdpunkt inom prestandakläder, utformad efter omfattande forskning och tester i Nike Sport Research Lab.

Dräkterna är konstruerade med hjälp av sofistikerad body-mapping-teknik för att säkerställa optimal rörlighet, ventilation och andningsförmåga. Lanseringen av dessa dräkter innebär en ny våg av tekniska framsteg på den globala fotbollsscenen och utlovar precisionsjusterad prestanda för idrottare.

En ny palett på årets landslagsdräkter från Nike 2024

Nike nya landslagsdräkter 2024

2024-kollektionen introducerar en livfull färguppdatering som kallas “metaprism”, där traditionella förbundsfärger återskapas genom dynamisk rörelse och ljus.

Detta tillvägagångssätt blåser nytt liv i varje federations palett samtidigt som deras ikoniska nationella identiteter bevaras. Resultatet är en uppsättning unikt skräddarsydda mönster som förstärker den visuella effekten på planen.

Läs också: Adidas nya landslagströjor för EM 2024

Tillgänglighet och lanseringsdatum

Nike nya landslagsdräkter 2024

Förbundsdräkterna för herrar kommer att finns nu tillgängliga på nike.com och damdräkterna kommer i juni, i storlekar för herrar, damer och barn. Ytterligare information om tillgängligheten för specifika kit kommer att offentliggöras närmare lanseringsdatumen.

Utvalda landslagsdräkter från Nike

Nike har presenterar både hemma- och bortaställ från ett stort antal länder. Här har vi valt att ta fram hemmastället från några av de mest framstående fotbollsländerna:

Brasiliens hyllning till naturarvet

Brasiliens nya hemmatröjor 2024

Brasiliens hemmaställ 2024 har ett detaljerat mönster som hyllar landets mångsidiga natur- och kulturarv mot dess karakteristiska gula bakgrund.

Kanadas idrottsliga DNA

Kanadas nya hemmatröjor 2024

På Kanadas hemmaställ har man hämtat inspiration från landets idrottshistoria och har en tvåfärgad röd design med en hockeyinspirerad Swoosh-logotyp.

Kroatiens ikoniska nya design

Kroatiens nya hemmatröjor 2024

På Kroatiens hemmadräkt 2024 märks istörre rutor, nationella symboler och en snygg ribbad polokrage.

Englands moderna klassiker

Englands nya hemmatröjor 2024

Englands hemmaställ 2024 är en modern twist på traditionella mönster, med detaljer inspirerade av det historiska träningsstället från 1966.

Frankrikes hyllning till de stora

Frankrikes nya hemmatröjor 2024

Hos Frankrikes hemmadräkt 2024 märks ett överdimensionerat vapen som påminner om den enighet och mångfald som präglade lagen från 1980-talet.

Nederländernas kreativa uttryck

Nederländernas nya hemmatröjor 2024

På Nederländernas hemmaställ 2024 presenteras en ny nyans av orange och hyllar den nederländska kreativiteten med en innovativ design.

Norges nationella stolthet

Norges nya hemmatröjor 2024

Norges hemmadräkt 2024 är en modern representation av nationell stolthet, med en svärd-inspirerad design och “Sterkere Sammen” branding.

Polens nostalgiska touch

Polens nya hemmatröjor 2024

Hos Polens hemmaställ 2024 märks en hyllning till landets fotbollsarv med en rödribbad polokrage och ett överdimensionerat nationalvapen.

Portugals färgstarka tradition

Portugals nya hemmatröjor 2024

Portugals hemmadräkt 2024 blandar traditionella färger med modern design och betonar landets rika kulturarv.

Turkiets firande av hundraårsjubileet

Turkiets nya hemmatröjor 2024

På Turkiets hemmadräkt firar ett århundrade av Crescent Stars med en design inspirerad av den nationella flaggan.

USA:s tidlösa patriotism

USA:s nya hemmatröjor 2024

På USA:s hemmaställ 2024 visas patriotiska färger genom en distinkt grafisk ribbdesign på kragen och manschetterna, som förkroppsligar nationell stolthet.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Volkswagen ID.4 behåller positionen som den populäraste elbilen
Eldrivna suven ID.4 fortsätter att toppa listan över de mest nyregistrerade elbilarna...
Read More
0 replies on “Nike presenterar revolutionerande Dri-FIT ADV-teknologi i årets nya landslagsdräkter”