Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale!!! lanseras för Nintendo Switch den 7 december

nintendo switch nya spel December 2021

Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) avslöjar att Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale!! kommer till Amerika, Europa och Oceanien den 7 december, exklusivt till Nintendo Switch™. För att uppmärksamma nyheten har KONAMI släppt en trailer med ny spelaction.

Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale!!! är redan en bästsäljare på Japans försäljningslistor i detaljhandeln och erbjuder ett spännande, helt nytt sätt att spela Yu-Gi-Oh! Besvärj kraftfulla monster upprepade gånger till ditt hjärtas belåtenhet och fyll fältet med dina kort. Vid din nästa tur ersätter du din hand tillbaka till full hand, oavsett hur många kort du spelade. Momentumet kan svänga när som helst i den här elektriska nya Yu-Gi-Oh! titeln; ena minuten har du total kontroll, i nästa har din motståndare plötsligt övertaget.

nintendo switch spellansering December 2021

I Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale kan duellanterna:

  • Upptäcka en originell berättelse med en mängd roliga nya karaktärer.
  • Utforska en fullständig kampanj för en spelare där du kan finslipa dina duellkunskaper.
  • Bygga upp din Deck med hjälp av ett enormt, brett urval av kort.
  • Duellera var du än befinner dig med lokala flerspelarfunktioner för upp till två spelare.
  • Ta dig an dina vänner och utmanare över hela världen i online-dueller för två spelare.
  • Och mycket, mycket mer

Rush Duel är baserad på Yuga Ohdos Duellstil från Yu-Gi-Oh! SEVENS-animationen som är populär i Japan, och Rush Duel är ett alternativt regelverk till den vanliga Master Duel som används i det traditionella Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME, som är lika underhållande och är en bra ingång för alla nya Duellister.

nintendo switch nya spel December 2021

Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale lanseras till Nintendo Switch™ den 7 december, tillgängligt via Nintendo eShop. Idag finns det populära Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME tillgängligt över hela världen, med produkter som distribueras i mer än 80 länder och på 9 språk, för att njutas av fans i alla åldrar.

nintendo switch nya spel I December 2021

För all den senaste informationen om Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME-produkter, evenemang och alla kommande digitala kortspel från Yu-Gi-Oh! kan du besöka följande:

More from Benny Sjölind
Nya Maserati Gran Cabrio har presenterats
Den italienska tillverkaren har introducerat ytterligare en ny modell. Enligt Maserati representerar...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *