Bitpanda: Den nya stjärnan på den Svenska kryptomarknaden

Bitpanda Sverige

Bitpanda, den europeiska fintech-jätten, har nyligen meddelat att de avskaffar insättnings- och uttagsavgifter för svenska kunder, vilket markerar en ny era för kryptovalutainvesterare i Sverige. Med en minskning av den lägsta insättnings- och uttagssumman till 125 SEK, stärker Bitpanda sin position som en ledande kraft på marknaden med ett av de största utbuden av handelsbara kryptovalutor globalt.

Allt fler internationella aktörer utmanar traditionellt starka aktörer i Sverige, som Avanza och Nordnet. En av dessa är Bitpanda som är störst i Europa inom kryptohandel. Detta är en välkommen utveckling eftersom du hos Avanza, som bekant, inte kan handla kryptovalutor direkt – utan endast via certifikat.

Bitpanda Sverige – En plattform för alla investeringar

bitpanda sverige

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

Bitpanda har expanderat sitt erbjudande till att omfatta mer än 2,600 handelsbara digitala tillgångar, inklusive 300 kryptovalutor, vilket positionerar företaget som en one-stop-shop för digitala investeringar.

Med funktioner som staking för 28 olika kryptovalutor, ett robust urval av aktier och den innovativa Bitpanda Spotlight-funktionen, strävar Bitpanda kontinuerligt efter att förbättra användarnas investeringserfarenheter.

Innovativa tjänster för förmögna investerare

bitpanda wealth sverige

Nyligen meddelande Bitpanda att man även lanserar Bitpanda Wealth, en ny tjänst riktad mot förmögna investerare. Denna erbjuder ett omfattande utbud av OTC-tjänster och högvolymshandel.

Under ledning av Nicolas Huber, en veteran inom HNWI-klienttjänster, ger Bitpanda Wealth förmögna investerare tillgång till en skräddarsydd investeringsupplevelse genom en av Europas mest reglerade handelsplattformar.

Framsteg och nya funktioner

Företagets framsteg fortsätter med lanseringen av Bitpanda Cash Plus, som erbjuder en av de högsta tillgängliga avkastningarna på kontantinsättningar genom penningmarknadsfonder.

Denna nya funktion ger användare flexibiliteten att investera och ta ut sina pengar när som helst, utan några låsningar eller dolda avgifter.

Utbildning och säkerhet i fokus

bitpanda sverige säkerhet

Bitpanda och Novus har genomfört en undersökning som visar att en stor del av den svenska befolkningen har begränsad kunskap om kryptovalutor, vilket har lett till en ökning av investeringsbedrägerier. Bitpanda strävar efter att öka medvetenheten och säkerheten kring kryptovalutainvesteringar genom att aktivt främja dialog och utbildning.

Bitpanda positionerar sig som den mest spännande nya aktören på den svenska marknaden genom att erbjuda innovativa tjänster, avskaffa avgifter, och fokusera på användarsäkerhet och utbildning. Med sitt breda utbud av produkter och tjänster erbjuder Bitpanda en unik plattform för både nybörjare och erfarna investerare att utforska den digitala tillgångsmarknaden.

Vad är Bitpanda?

vad är bitpanda sverige

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

Bitpanda är en österrikisk kryptovalutabörs som grundades år 2014. Under 2022 blev Bitpanda första utländska kryptoleverantör att bli fullständigt licensierad i Sverige och redan i dagsläget har man hela sitt utbud av tjänster tillgängliga för svenska investerare. Hit hör tillgångar som kryptovalutor, aktier, ETF:er och ädelmetaller.

Bitpanda har över 3 miljoner användare i Europa och är en av de mest populära kryptovalutabörserna på kontinenten.

vad är bitpanda

Här är några av de viktigaste fördelarna med Bitpanda:

  • Brett utbud av kryptovalutor: Bitpanda erbjuder handel med över 300 kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple och Cardano.
  • Aktier och ETF:er: Bitpanda har även aktier och ETF:er i sitt utbud.
  • Ädelmetaller: Bitpanda erbjuder handel med guld, silver, palladium och platina.
  • Bitpanda Savings Plans: Användare kan skapa automatiserade sparande scheman för att regelbundet investera i kryptovalutor, aktier eller ETF:er.
  • Användarvänligt gränssnitt: Bitpanda har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att köpa, sälja och handla kryptovalutor.
  • Konkurrenskraftiga avgifter: Bitpandas avgiftsstruktur är konkurrenskraftig och varierar beroende på den valda handelstypen och betalningsmetoden.
  • Kundtjänst dygnet runt: Bitpanda erbjuder kundtjänst dygnet runt via e-post och live chatt.

Bitpanda är ett bra alternativ för både nybörjare och erfarna användare som letar efter en användarvänlig och pålitlig kryptovalutabörs med ett brett utbud av funktioner och tillgångar.

Läs mer om Bitpanda i vår djupgående recension som publiceras imorgon.

Kryptovalutor är mycket volatila oreglerade investeringsobjekt. Inget EU-investerarskydd. Du kan förlora ditt kapital på aktier, ETF:er och råvaror. *Bitpanda Aktier är kontrakt som replikerar en underliggande aktie eller ETF.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Bowers & Wilkins lanserar de exklusiva högtalarna Elite 801 D4 Signature och 805 D4 Signature
Bowers & Wilkins, den hyllade tillverkaren av ljudteknik, har nyligen lanserat 801...
Read More
0 replies on “Bitpanda: Den nya stjärnan på den Svenska kryptomarknaden”