Paris NFT Day – Europas största NFT-evenemang

paris nft day

Paris Blockchain Week Summit (PBWS) har tillkännagivit Paris NFT Day, den största europeiska konferensen som är dedikerad till NFT med över 1500 förväntade deltagare. Paris NFT Day kommer officiellt att inleda PBWS den 12 april 2022 på Station F, världens största startup-campus.

Det första evenemanget kommer att innehålla ett antal segment: en NFT-fokuserad konferens med globala ledare från branschen för digitala tillgångar, den första fysiska eventståndet någonsin som säljs som en NFT och som ger prioriterad tillgång, rabatter, royalty vid återförsäljning.

Det finns också ett fysiskt galleri med NFT:er från digitala konstnärer som Pascal Boyart, musikern och konstnären Agoria med flera, och ett virtuellt galleri som ger en glimt av framtidens konstmuseer.

Evenemanget kommer också att innehålla den allra första Bored Ape Yacht Club MeetUp i Frankrike (för BAYC-innehavare), och bjuda på och köpa NFTs på en auktion som anordnas av BlackPool, en decentraliserad tillgångsfond inom den digitala konstindustrin.

Emmanuel Fenet, VD för Paris Blockchain Week Summit kommenterar:

“Det är en ära för oss att vara värd för detta progressiva europeiska NFT-event i Paris, med viktiga talare, mediatillhörare och partners. NFT:erna fick enormt genomslag under 2021 och förväntas få en fortsatt tillväxt under 2022 och framåt. Skiftet från Web2 till Web3 är äntligen här, och vi kan inte vänta med att underlätta tillväxten för olika intressenter i branschen.”

Både för nybörjare och erfarna experter

Med utbildning och upptäckter som lyfts fram som två huvudsakliga inträdesbarriärer bland nykomlingar till NFT-området, kommer Paris NFT Day att erbjuda ett dedikerat utrymme för nybörjare att lära sig av erfarna experter och främja kontakter inom krypto- och konstvärlden.

Genom att samla företags- och konsumentvarumärken, blockkedjeutvecklare, spelare, konstnärer, investerare och fans kommer evenemanget att möjliggöra oöverträffade nätverksmöjligheter och ge större insikt i de användningsfall som ligger till grund för tillväxten av landskapet med digitala tillgångar.

Ledare inom NFT-branschen

Ett antal viktiga ledare inom NFT-branschen har bekräftats att tala på Paris NFT Day, däribland Sébastien Borget, COO och medgrundare av Sandbox och ordförande för Blockchain Game Alliance, Allen Hsu, VC & NFT Strategic Advisor, Julien Bouteloup, grundare av Blackpool Finance, Stake DAO & Stake Capital, Santiago Santos, webbinvesterare på Synthetix, Rayan Boutaleb, grundare av OnCyber Metaverse och Emily Poplawski, COO av Metaplex.

PBWS är fast besluten att följa de franska myndigheternas riktlinjer och WHO:s rekommendationer för att garantera hälsa och säkerhet för alla deltagare i Paris NFT Day. Saneringsstationer kommer att finnas på plats över hela evenemangsområdet, och social distansering och begränsat antal deltagare kommer också att tillämpas enligt de officiella myndigheternas riktlinjer.

Observera: För att delta i evenemanget krävs ett giltigt vaccinationsbevis för COVID-19 eller bevis på ett professionellt administrerat negativt COVID-19-test inom de senaste 48 timmarna.

Besök www.nftday.paris/tickets för mer information och för att köpa biljetter till Paris NFT Day.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Samsung – Den ultimata guiden 2024
Är du nyfiken på Samsungs utbud av produkter och tjänster? Då har...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *