Hikvision visade upp innovativa tekniker och produkter för bildskärmar på ISE 2024

Hikvision Led Display at ISE 2024
Hikvision showcases innovative display technologies and products at ISE 2024

Hikvision presenterade ett fängslande utbud av innovativa displaytekniker och produkter på Integrated Systems Europe (ISE) 2024 i Barcelona, Spanien.
Evenemanget som äger rum i februari varje år, är världens största mässa för integrering av audio- och videosystem. I år hade det fyra dagar långa evenemanget över 1 300 utställare och mer än 116 000 besökare.

Hikvision valde denna plats för att visa upp sitt utbud av banbrytande displayteknik och produkter, som förbättrar publikens upplevelse med enhetlig visuell design och synkroniserat videoinnehåll.

Hikvision at ISE 2024

Det bästa inom LED-displayteknik

LED-skärmar har blivit vanliga inom sektorer som detaljhandel, service och reklam. Levande, iögonfallande skärmar fångar uppmärksamheten och gör livet ljusare. Hikvision ligger i framkant när det gäller LED-displayteknik och använde ISE för att visa upp de senaste och mest imponerande av dessa.

Branschledande flip-chip COB LED

Några av de mest spännande LED-teknikerna är de som använder chip on board (COB) LED. På ISE 2024 visade Hikvision upp sin andra generation av “Flip-Chip” COB LED-display. Det är en revolutionerande design som kan skapa mycket stora skärmar med fantastisk 4K-upplösning och oöverträffad detaljrikedom och definition.

Dessa skärmar har en anmärkningsvärd pixel pitch på bara P0,9 vilket säkerställer att varje pixel kommer till liv med exceptionell klarhet och ljusstyrka. Detta gör dem till en idealisk high-end display för stora konferenscenter och driftplattformar.

Fantastisk debut för skåp i BW/CW-serien

LED-skärmar har ofta ett tufft liv. En viktig teknik som håller LED-skärmarna i utmärkt skick både inomhus och utomhus är deras aluminiumhöljen. Besökarna på ISE 2024 var de första att se Hikvisions nya fantastiska skåp i BW/CW-serien.

5:e generationens skåp har en 2X2 LED-kortstruktur och är utformade för att göra installationen enkel. De nya skåpen är lättare och tunnare än tidigare generationer och är idealiska för användning i många olika inomhusscenarier.

Visuellt underverk med 3D-integrerad LED

För utställningar och marknadsföringsevenemang finns det dock inget som kan slå det verklighetstrogna djupet och de livfulla färgerna hos Hikvisions 3D immersive LED-teknik. På ISE 2024 använde Hikvision flera LED-skärmar med denna teknik för att skapa ett uppslukande “virtuellt rum”.

Intelligenta bildskärmslösningar för olika scenarier

Hikvision visade upp sitt omfattande utbud av displaylösningar som är utformade för användning i olika scenarier, t.ex. detaljhandel, utbildning och videokonferenser.

Flexibla inomhusskärmar för engagemang i detaljhandeln

Hikvisions CGFx-serie med kreativa displayer har stöd för flexibel rotation för optimal visning och erbjuder imponerande funktioner som skarvning i rät vinkel och 10° yttre båge för kreativa former.

Den skarvar LED-skåp i olika storlekar på ett kreativt sätt och fångar konsumenternas uppmärksamhet. LED-posterdisplayer är skräddarsydda för reklamtillämpningar och kan användas i många olika situationer och har hög ljusstyrka, ett inbyggt system för informationsspridning och robust ytskydd.

Med en smal ram och hög ljusstyrka ger LCD-skärmar för digital skyltning maximal synlighet och effekt. De effektiviserar innehållshanteringen med en Android SOC och HikCentral FocSign (en integrerad programvaruplattform för digital skyltning och IFPD).

Digital omvandling inom utbildning

Hikvisions interaktiva plattskärmar är ett av de bästa alternativen för att driva på den digitala omvandlingen inom utbildning. På ISE 2024 visade Hikvision sin D5C-serie som effektivt överbryggar klyftan mellan undervisning och lärande med hjälp av avancerad teknik som pekkontroller, högupplösta skärmar, video- och ljudbearbetning, nätverkskommunikation och interaktivitet.

Genom att integrera dessa skärmar med ClassIn-programvaran hjälper Hikvisions interaktiva plattskärmar (IFPD) lärare att skapa interaktiva inlärningsupplevelser.

Heltäckande intelligent konferenslösning

Besökarna kunde också se Hikvisions uppgraderade videokonferenslösning som integrerar flera intelligenta funktioner för att förbättra samarbetsupplevelsen. Dessa inkluderar allt-i-ett LED-skärmen som avsevärt ökar effektiviteten och erbjuder en ny visuell och interaktiv upplevelse, medan D5C-serien har automatisk inramning, högtalarspårning och en akustisk baffel för att eliminera buller, perfekt för konferensscenarier.

Hikvision presenterade också sin lösning för BYOM-möten (Bring Your Own Meeting). Utan behov av programvaruinstallation eller kabelanslutning kan användarna helt enkelt använda en dongel för projicering.

Hikvisions SOHO-produkter (Small office/home office) ger dessutom användarna professionella konferensmöjligheter genom integrering med befintliga enheter.

Bra kombination av flexibilitet, hållbarhet och bildkvalitet

Hikvisions LED-skärmar är kända för sin flexibilitet, hållbarhet och bildkvalitet, vilket framhävdes på ett imponerande sätt under ISE 2024.

LED-skärmar för uthyrning för behov inom- och utomhus

Hikvisions LED-skärmar för uthyrning används för både inomhus- och utomhusapplikationer. Det robusta sortiment som Hikvision tog med till ISE 2024 visade vilka flexibla storleksalternativ som finns tillgängliga – och hur enkla de är att installera och sedan avinstallera.

Den böjda LED-skärmen för uthyrning inomhus har kurvlås och lättviktsdesign för tillfälliga tillämpningar, t.ex. underhållning och sportevenemang.

Tåliga LED-skärmar utomhus för reklam och evenemang

På ISE 2024 började ljusstyrkan på LED-displayerna för utomhusbruk på minst 5 000 nits, och GLF-serien nådde imponerande 10 000 nits. Besökarna upptäckte de innovativa nya hörnbarskåpen som är bågformade och kan placeras mellan de två pelarna med rätvinkliga anslutningar.

Detta skapar en ovanlig och tilltalande “L”-form. De kunde också se de nya LED-skärmarna för stadion som är utformade för sportevenemang och som kan anpassas med mjukt skum och snabblås.

Dessutom var energieffektivitet ett viktigt fokus för Hikvision, vilket tydligt framgick av de utställda produkterna och monterdesignen på ISE 2024. Med ett orubbligt engagemang för innovation och hållbarhet utforskar Hikvision Commercial Display möjligheterna för en ljusare framtid.

För att ta reda på mer om Hikvisions ledande displayprodukter och lösningar, besök deras webbplats.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nya Rolls-Royce Ghost Prism – Lyxbilen som endast finns i 120 exemplar
Rolls-Royces kundkrets består av inflytelserika personer från olika sfärer som internationellt mode,...
Read More
0 replies on “Hikvision visade upp innovativa tekniker och produkter för bildskärmar på ISE 2024”