Bästa adventskalendrar för vuxna 2023

bästa nya adventskalendrar 2023

Nu har äntligen årets adventkalendrar för 2023 börjat lanseras och du hittar dem i webbshoppar runtom i landet. Här tar vi fram våra favoriter till bästa adventskalendrar 2023 inom en rad olika kategorier.

Intresset för alternativa adventskalendrar är enormt och många börjar köpa dem redan i september. Det stora intresset gör också att många av favoriterna säljs slut redan långt innan det är meningen att man skall börja öppna dem – alltså från första advent.

Nuförtiden finns adventskalendrar inom alla möjliga kategorier, med allt från adventskalendrar för hundar till adventskalendrar för uppmuntra till barns kreativitet.

Varför köpa adventskalendrar?

Det finns många orsaker till att köpa en adventskalender. Dels är det såklart spännande att ha en ny produkt varje dag fram till jul att se fram emot. Men det är också ett bra tillfälle att testa olika produkter som man är intresserade av.

Många av t.ex. skönhetskalendrarna har produkter från olika märken som man kan testa sig fram på. Vem vet kanske du hittar en ny favorit bland dessa?

Bästa adventskalendrar 2023

Många av adventkalendrarna är återkommande favoriter, men vi ser även många nyheter bland utbudet detta år. Vi kommer att regelbundet uppdatera denna lista i takt med att de lanseras. Här är bästa adventskalendrar 2023:

Bästa adventskalender 2023 skönhet

Detta är en exklusiv skandinavisk julkalender fylld med 24 utvalda skönhetsprodukter från Lumene. Upptäck en ny överraskning varje dag, blandat med 18 produkter för hudvård och 6 för smink. En utmärkt present till någon du tycker om eller varför inte skämma bort dig själv? Samtliga produkter är helt veganska.

Bästa adventskalender 2023 man

Bästa adventskalender 2023 man

Detta är adventskalendern som erbjuder allt en man kan tänka sig för kroppsvård, inklusive tvål, hårschampo och raklotion. Oavsett om det handlar om en hastig dusch efter träningen eller skapandet av en avkopplande stund i badrummet, har denna kalender allt som krävs. Gör dig redo för julen på ett stilsäkert sätt med en kalender som är fullpackad med manliga produkter.

Bästa adventskalendrar 2023 smink

bästa adventskalender för smink 2023

Essence julkalender med temat “merry everything & happy always” är en spännande nyhet för året. Inuti denna förpackning finns 24 unika produkter för en fullständig stil, inklusive nödvändiga redskap: allt från glittrande nagellack och närande skimrande läppglans till detaljer som ansikts- och nagelpärlor, ögonbrynspincett, och den speciella holo-ansiktsmasken.

Detta är den ultimata adventskalendern för smink 2023!

Bästa kaffe adventskalendrar 2023

Detta är en adventskalender där du varje morgon i 25 dagar erbjuds en färsk påse med handbearbetade kaffebönor redo att bryggas. Genom de innovativa Coffeebrewer-påsarna tillreds kaffet direkt inuti.

Lyft på locket på påsen, tillsätt hett vatten och ge det några minuter att dra. Snart har du en värmande kopp kaffe att njuta av, med smaknyanser som choklad, citrus och rostade frön.

Bästa kaffekapsel adventskalender 2023

I kaffekalendern döljer varje lucka en kaffekapsel som är kompatibel med Nespresso-apparater. Du kan upptäcka åtta distinkta smaker av kaffe, inklusive inslag av karamell, choklad och kanel, vilket påminner om mysiga stunder i en juldekorerad lounge.

Bästa adventskalendrar 2023 godis

Denna chokladkalender är inte endast vacker att beskåda, den innehåller också läckra godsaker. I varje fack väntar en smakrik sensation av utsökt choklad och läckra bitar från Lindt! Unna dig själv eller överraska en chokladälskare.

Bästa adventskalendrar öl 2023

bästa adventskalender öl 2023

Här är den perfekta adventskalendern för ölälskare! Kartongkalendern är lätt att sätta ihop från ett vikt tillstånd, därefter är det bara för dig att komplettera med med öl den innan du överlämnar den till en ölentusiast.

Ett tips är att ta fram spännande nya och unika öl från olika ölstilar, länder och bryggerier för att få till en unik adventskalender. Du kan göra det till en spännande tradition som den ölälskande partner kommer att uppskatta!

Bästa adventskalendrar te 2023

Upplev en värld av smaker med 18 unika tesorter från det prestigefyllda märket Whittard. Bakom varje lucka av de 24 väntar en variation av svart, grönt och vitt te, alla med intressanta och nyskapande smakprofiler. Unna dig den festliga Christmas Tea, den uppfriskande Lemon & Ginger eller bryt vintermörkrets grepp med en kopp Refresh.

Även om kalendern är skapad för decembermånad, kan du njuta av den igen år efter år. Komplettera med dina personliga favoriter från Whittard och använd kalendern som en elegant te-förvaring. Med totalt 94 tepåsar, finns det nog för att dela med vänner och familj under nedräkningen till julafton.

Whittard, med sina brittiska rötter från 1880-talet, grundades av den unga Walter Whittard i London. Med en passion för te etablerade han snart sin egen affär där han experimenterade med att blanda unika tesorter och rosta kaffebönor direkt på plats. Whittard utökade sedan sitt sortiment till att inkludera läckra varma choklader, och har alltid strävat efter att erbjuda bara det bästa. Ett förstahandsval för alla teentusiaster!

Bästa adventskalender pussel 2023

bästa adventskalender för pussel 2023

I denna adventskalender för pussel får du varje morgon delar av ett spel att sätta samman. Med varje del, skapar du dag för dag ett storslaget och festligt mönster som blir färdigt till julfirandet.

Bästa adventskalender spel 2023

Exit: The Game är en adventskalender som blivit väldigt populär de senaste åren. Bakom varje lucka döljer det sig ett unikt 3D-utrymme med ett klurigt problem som behöver lösas.

Med varje svar kommer du ett steg närmare julafton och den efterlängtade befrielsen. Nyckeln till den gåtfulla sanningen ligger i att klarar av alla 24 utmaningar. Kan du hitta vägen ut? Precis som i de typiska EXIT-spelen, har du en instruktionsbok och en kodplatta att använda.

Var hittar man bästa adventskalendrar online 2023?

Du hittar alternativa adventskalendrar hos många online-butiker 2023. En av de som alltid är snabbast ute med att lansera adventskalendrar är Coolstuff där du hittar dessa inom en rad olika områden, med allt från skönhet till kaffe- och tekalendrar.

Lyko är en av de populäraste för dig som söker adventskalendrar för skönhet och smink 2023. Även Bluebox.se har en mängd olika adventskalendrar för kaffe och te i sitt utbud.

Vi rekommenderar också att du håller koll på när årets upplaga av adventskalendrar för kaffe och te lanseras hos Designtorget.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
FUJIFILM lanserar INSTAX Pal – En revolutionerande kamera med storlek som en golfboll
Omskapa minnen på ett nytt sätt. Denna nykomling i digitalkameravärlden revolutionerar sättet...
Read More
0 replies on “Bästa adventskalendrar för vuxna 2023”