DEFENDER OCTA: Den ultimata högpresterande följeslagaren

defender octa lansering

Defender, det legendariska brittiska märket känt för sina äventyrsfordon, lanserar nu sitt senaste mästerverk – Defender OCTA. Denna nyhet representerar den mest robusta, kapabla och sofistikerade modellen hittills, öppnande ett nytt spännande kapitel för varumärket.

En blandning av kraft och lyx

nya defender ofta

Defender OCTA stoltserar med en avancerad dubbelturbo V8-motor utrustad med mildhybridteknik, samt den banbrytande 6D Dynamics-luftfjädringen. Denna teknik, som gör sitt första framträdande i en Defender, kombinerar prestanda, komfort och säkerhet på alla underlag.

Med en avancerad fjädring som inkluderar hydrauliskt kopplade dämpare och justerbara fjädrar, säkerställs en optimal körupplevelse oavsett terräng.

En symbol för hållbarhet och sällsynthet

nya defender octa bil

Namnet OCTA, inspirerat av diamantens åttakantiga form, speglar modellens exceptionella kvaliteter. Precis som den oerhört hållbara och sällsynta diamanten, representerar OCTA toppen av lyx och hållbarhet.

Denna kvalitet manifesteras visuellt genom en distinkt diamantformad symbol som pryder både interiör och exteriör, inklusive specialdesignade sidoluckor av sandblästrat och maskinbearbetat titan för ökad robusthet.

För att säkerställa att OCTA lever upp till sitt löfte, genomgår den det mest omfattande testprogrammet i Defenders historia. Tester utförs under extrema förhållanden världen över – från Sveriges isiga terränger till Dubais öknar och Nürburgrings asfalt till klippformationerna i Moab.

nya defender octa

Inför lanseringen kommer Defender att erbjuda exklusiva förhandsvisningar genom en ny global eventserie, Defender Elements. Intresserade kunder uppmanas att kontakta sin lokala återförsäljare för information om hur man beställer den första utgåvan av Defender OCTA.

Om varumärket Defender

Defender representerar det bästa inom äventyrsfordon – designade med ett syfte, eftertraktade för sin hållbarhet och älskade för sin förmåga att överbrygga det omöjliga. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1948, fortsätter Defender att vara en symbol för frihet och ett stöd för humanitära insatser globalt.

Som en del av Land Rover-familjen, står Defender för teknisk expertis och oöverträffad terrängförmåga, tillverkad i Storbritannien och tillgänglig globalt.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
KungSängen lanserar Drömklubben för optimerad sömn
I ljuset av växande medvetenhet kring sömnens kritiska roll för människors hälsa...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *