BMW Motorrad presenterar ny urban eParkourer: Den dynamiska och innovativa BMW CE 02

nya bmw ce02 elmoped

Två år efter lanseringen av CE 04 introducerar BMW Motorrad sitt senaste innovativa elfordon, BMW CE 02, som markerar ett viktigt steg i deras strategi för elektrisk mobilitet. CE 02 är varken en e-scooter eller en e-motorcykel, utan en trendsättare.

Dess iögonfallande design, robusta eldrift och innovativa funktioner gör denna dynamiska eParkourer till ett spännande val för en ny typ av urban mobilitet.

Progressiv design möter individualism

nya bmw ce02 elmoped 2023

CE 02 ger ett nytt perspektiv på varumärket BMW Motorrad. Den har byggts med staden och dess unika utmaningar i åtanke, och har medvetet utformats för att vara smidig, praktisk och robust.

De stora hjulen ger inte bara stabilitet och körglädje i olika typer av terräng, utan bidrar också till fordonets coola, moderna estetik. Med en rad tillgängliga färg- och finishalternativ erbjuder CE 02 också gott om utrymme för personlig anpassning.

Läs mer: Nya BMW 5-serie sedan

Kraftfull prestanda förpackad i en lätt ram

nya BMW ce02 elmoped

Nya BMW CE 02 finns i två prestandavarianter för att passa olika åldersgrupper och körkortsklasser. Versionen med 11 kW ger en pigg åktur för förare från 16 år och uppåt, medan versionen med 4 kW är perfekt för yngre eller mindre erfarna förare.

Denna kraftfulla eParkourer ger en dynamisk körupplevelse, med en topphastighet på 95 km/h och en räckvidd på mer än 90 km. Dessutom är den lätt och kompakt, vilket gör den enkel att manövrera.

Anpassad körupplevelse med unika körlägen

bmw ce02 elmoped 2023

CE 02 är utrustad med två körlägen som standard – “Flow” för optimal körning i stadstrafik och “Surf” för en dynamisk körupplevelse bortom stadsbruset. Ett extra “Flash”-läge är också tillgängligt som en del av tillvalsutrustningen HIGHLINE, vilket möjliggör en ännu sportigare körning.

Enkel och snabb laddning

bmw ce02

CE 02 levereras med en extern standardladdare på 0,9 kW för snabb och bekväm laddning i vanliga hushållsuttag. En snabbare laddare på 1,5 kW finns som tillval för dem som behöver en ännu snabbare laddningslösning.

Avancerat chassi och överlägset bromssystem

bmw ce02

Nya BMW CE 02 har en vridstyv ram med dubbla slingor tillverkad av stålrör och använder hydrauliskt dämpade teleskopgafflar fram och en enkelsidig svängarm bak. Den är också utrustad med skivbromsar och BMW Motorrad ABS fram för maximal säkerhet.

Modern teknik och anslutningsmöjligheter

bmw ce02 elmoped 2023

En lättläst TFT-display håller föraren informerad om hastighet, batteriets laddningsstatus och mycket mer. En USB-C-laddningsport finns tillgänglig för laddning av smartphones, och med BMW Motorrad Connected-appen kan användarna spåra laddningsstatus och annan fordonsinformation. Förare kan även spela in sina resor med hjälp av appen.

Nya BMW CE 02: en banbrytande eParkourer utformad för stadsmiljö, fullpackad med innovativa funktioner och erbjuder en unikt njutbar körning.

bäst i test elmoped 2023
Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Här är alla nyheter på STARZPLAY i juli
I juli bjuder STARZPLAY på en buffé av underhållning. Bland annat premiären...
Read More
0 replies on “BMW Motorrad presenterar ny urban eParkourer: Den dynamiska och innovativa BMW CE 02”