Kungsängen fortsätter fira sitt 25 års-jubileum – Lanserar nya exklusiva sängar

kungsängen ny säng 2023

KungSängen expanderar sitt utbud med flera nya produkter som nu är tillgängliga i företagets butiker och online. Premiumsängen Hedelund är en av de noterbara tilläggen, som förenar traditionellt svenskt snickeri med en modern och sofistikerad design.

I början av november har KungSängen gjort flera uppdateringar i sitt sängutbud, inklusive den exklusiva modellen Hedelund. Linda Strand, produktchef på KungSängen, förklarar: “Vår ambition med Hedelund var att skapa en säng som erbjuder exceptionell kvalitet och en distinkt stil.” Modellen inkluderar en integrerad huvudgavel tillgänglig i tre varianter, vilket gör den anpassningsbar och lockande för olika smaker.

Hedelund skiljer sig också genom att inkludera zonerad fjädring för extra komfort i axelområdet och är konstruerad med miljövänlig Talalaylatex av ren natur. Den ger optimal tryckavlastning och främjar en bättre sovmiljö. Dessutom är det eleganta tyget framställt av återvunna PET-flaskor och är avtagbart med en utbytbar övermadrass, vilket gör sängen till en hållbar lösning för både sömnkvalitet och miljön.

Linda Strand fortsätter: “Vi tror starkt att våra kunder kommer att vara nöjda med Hedelunds rena design och dess komfortnivå.” Hon tillägger att dessa nya produkter är i linje med företagets mål att förbättra kundens sömnkvalitet med skräddarsydda och högkvalitativa sänglösningar till ett överkomligt pris.

Utöver Hedelund inkluderar KungSängens nya utbud även uppdateringar i deras Classic-serie och ett utökat sortiment av sänggavlar och madrasser. Dessa produkter, inklusive Hedelund, kommer att vara tillgängliga för beställning från och med den första november via KungSängens webbplats och utvalda butiker.

Kungsängen firar 25 år

kungsängen nya sängar 2023

KungSängen, en ledande aktör inom sängbranschen i Sverige, har i år firat 25 år med introduktionen av nya sängmodeller som tros bli framtida ikoner inom möbelindustrin. Detta jubileum har hyllats med en lansering av specialdesignade sängar som reflekterar företagets engagemang för förstklassig kvalitet, omsorgsfullt valda material och överlägsen komfort.

Sedan starten 1998 i Kungsängens kommun, har varumärket vuxit med ett engagemang för genuint hantverk och direkt försäljning till konsument utan mellanhänder, vilket resulterar i en förstärkt kundupplevelse. Detta inkluderar lokalt tillverkade produkter, strikta materialstandarder, en utbredd närvaro genom butiker i hela landet och personliga leveranser direkt till kundens dörr.

Jubileumsmodellen Häreström som kom ut i februari 2023, erbjuds som både kontinental- och ramsäng. Denna säng är designad med influenser från tidigare favoriter i företagets utbud och kännetecknas av sin bekvämlighet och premiummaterial, inklusive Duozon för extra stöd och anpassningsförmåga.

I anslutning till firandet introducerades också Bernslund, en del av KungSängens exklusiva serie. Denna modell står som en symbol för KungSängens tradition av högkvalitativa och hållbara materialval samt skräddarsydd komfort.

Bernslund kombinerar flera avancerade material, inklusive lyxiga naturmaterial och miljövänlig högkvalitativ Talalaylatex, vilket skapar en optimal sovmiljö. Dess Sala-tyg är framställt med 60% återvunnen PET och erbjuder Autozon för automatisk stödanpassning eller Multizon med upp till 11 komfortzoner för en förstärkt sovupplevelse.

Under 2023 har KungSängen särskilt uppmärksammat sitt 25-årsjubileum genom flera aktiviteter och attraktiva kampanjer för att fira denna milstolpe.

More from Benny Sjölind
En ny era inom investeringar: AI ökar i aktie-portföljerna hos privatpersoner
Drygt ett år efter att det explosiva intresset för Chat-GPT påbörjade har...
Read More
0 replies on “Kungsängen fortsätter fira sitt 25 års-jubileum – Lanserar nya exklusiva sängar”