Världens ledande företag inom litiumdriven elektrisk mikromobilitet lanserar sin nyaste innovativa sparkcykel.

niu elsparkcykel

NIU, som är världsledande inom elektriska fordon för urban mikromobilitet, utökar sin hyllade kollektion av skotrar och tillkännager idag lanseringen av sin nyaste elsparkcykel KQi3 Max. Med en topphastighet på 20 MPH och en räckvidd på 40,4 mil erbjuder KQi3 Max sparkcykeln maximal prestanda, komfort och stabilitet.

KQI3 Max drivs av ett 40v litiumbatteri och har fyra anpassade körlägen, inklusive E-Save (kör upp till 9 MPH), Sport (nå toppfart), Pedestrian Mode (skotern går på tomgång i gångfart medan föraren går bredvid) och Custom Mode (höj eller sänk toppfarten efter önskemål).

KQI3 Max har två års garanti och är utformad för komfort. Med ett bredare däck, styr och hjul har KQi3 MAX en bärkraft på 265 lb för utmärkt stöd och balans.

Vi är så glada över att kunna lansera ett nytt tillskott till KQi3-kickscooterserien som är både innovativ och otroligt prisvärd och som ger stadspendlare mer hållbara lösningar för elektrisk mobilitet. Vår nya scooter gör det möjligt för förare av alla storlekar att resa långa sträckor på ett säkert, effektivt och bekvämt sätt, säger Benjamin McGill, chef för den nordamerikanska försäljningen för NIU Technologies. “

KQi3 Max finns i space grey och är kompatibel med NIU-appen som gör det möjligt för förare att låsa sparkskotern med sinnesfrid, kontrollera körstatistik eller till och med anpassa skoterns hastighet för en verkligt smart lösning. Den har en längre räckvidd och en kraftfullare motor än någon annan sparkcykel på marknaden.

NIU – bästa elsparkcykel på marknaden?

bästa elsparkcykel sverige 2022

Det är ingen fråga om att NIU:s elsparkcyklar tagit marknaden med storm de senaste åren. För svenska förhållanden är deras sparkcyklar närmast ideala. Framförallt eftersom både ståbrädan och hjulen är lite bredare i jämförelse med andra sparkcyklar på marknaden. Du får även ett rejält handtag som ger en stabil körstil. Framförallt till vintern är detta stabila elsparkcyklar att använda sig av.

bästa elsparkcykel för vinterföre

Av märkets tidigare modeller märks främst NIU KQi3 Pro som har en räckvidd ända upp till 50km. Denna har även en något vinklad stil som gör den ännu lite stabilare och bekvämare att köra.

Du får också välventilerade skivbromsar både bak och fram, samt en elektrisk motorbroms i bakdäcket. Allt detta sammantaget gör detta till en av de absolut bästa av elsparkcyklarna i premiumskiktet.

Läs mer: Nylansering av portabla elmotorer för cyklar

More from Benny Sjölind
Samsung lanserar Galaxy Ring under 2024 – Här är allt du behöver veta om den smarta ringen
Det är tydligt att smarta ringar håller på att bli riktigt stort...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *