Four Seasons inleder en ambitiös global expansion och förbättrar lyxupplevelsen

four seasons lyxhotell

Four Seasons, världsberömt för sina lyxhotell, inleder en strategisk expansion och förstärkning av sin portfölj. År 2024 siktar företaget på att öka sin närvaro på viktiga marknader och höja sin status som ledande inom lyxtjänster.

Denna nya fas kännetecknas av ett fokus på att utöka hotell- och resortutbudet, växa sin bostadsportfölj och introducera innovativa lyxupplevelser som Four Seasons Yachts.

Four Seasons Yachts
Four Seasons Yachts

Utöka det globala fotavtrycket för hotell och resorter

Under ledning av Alejandro Reynal, President och CEO, expanderar Four Seasons strategiskt sin befintliga portfölj med 128 hotell och resorts i 47 länder. I utvecklingsportföljen ingår över 50 nya anläggningar i olika planerings- och utvecklingsstadier. Bland de kommande öppningarna märks en resort i Cabo San Lucas i Mexiko, ett 1500-talshotell i Cartagena i Colombia, ett hotell vid vattnet i Rabat i Marocko, två hotell i Dalian och Hangzhou i Kina samt ett nytt blandat hotell i Osaka i Japan.

Varumärket tar sig också an nya områden med en resort på Mallorca, sin första fastighet i Melbourne som ligger i världens största vertikala trädgård, en privat ö i Caye Chapel, Belize, en återkomst till Shanghai och ytterligare expansion i Italien inklusive Venedig och Puglia.

Förhöjd kulinarisk upplevelse

Four Seasons har flest Michelinstjärnor av alla lyxhotell, ett bevis på sitt kulinariska ledarskap som drivs av passionen och innovationen hos sina kockar och partners. Varumärket har över 600 unika matkoncept globalt och erbjuder en inkörsport till lyxupplevelser för både internationella resenärer och lokala samhällen.

Förbättrat ledarskap inom varumärkta bostäder

four seasons lyxupplevelse

Med nästan 40 års erfarenhet av lyxbostäder fortsätter Four Seasons att utöka sin portfölj med fristående bostäder. Detta inkluderar nya projekt i London, Los Angeles, San Francisco, Marrakech och Dubai, med kommande öppningar i Las Vegas, Austin och Istanbul.

Bostadsdelen är en betydande del av utvecklingsportföljen, med mer än 1,5 miljarder USD i sålda fastigheter bara under 2023.

Introduktion av nya lyxresor

four seasons private jet experience

Reynal lyfter fram varumärkets utvidgning bortom hotell och resorter, med introduktionen av Private Jet Experience och de kommande Drive- och Yacht-resorna.

Four Seasons Private Jet Experience fortsätter att locka återkommande resenärer med unika resplaner som Ancient Explorer, International Intrigue och Unchartered Discovery.

Four Seasons Yachts experience 2024

Four Seasons Yachts, som sätter segel i slutet av 2025, syftar till att omdefiniera lyxiga resor till sjöss, medan Drive Experience erbjuder road travel-äventyr i Toscana, Alperna och Napa Valley. Dessa resor ger gästerna möjlighet att utforska världen med Four Seasons signaturservice.

Engagemang för samhället och miljömässig hållbarhet

four seasons lyxhotell

Programmet Four Seasons for Good återspeglar företagets engagemang för sina samhällen och miljön. Med fokus på både miljömässig och social påverkan syftar programmet till att driva meningsfull förändring på de platser där Four Seasons är verksamt.

När Four Seasons inleder detta nya kapitel förstärker företaget sitt arv av exemplarisk service och kvalitet, och omvandlar enstaka transaktioner till livslånga kontakter med varumärket.

More from Benny Sjölind
NK introducerar “Jakten på julmagin” – En unik julskyltning med AI-skapad saga
Nordiska Kompaniet har just avslöjat sin årliga julskyltning, som öppnar dörren till...
Read More
0 replies on “Four Seasons inleder en ambitiös global expansion och förbättrar lyxupplevelsen”